Justin Timberlake şi-a copleşit soţia cu cea mai frumoasă declaraţie de dragoste

 Florentina Liutic
.

Premiat la Memphis, oraşul lui natal, cântăreţul Justin Timberlake a profitat de această ocazie, strecurând în dicursul de mulţumire o declaraţie de dragoste incredibil de frumoasă adresată soţiei lui, Jessica Biel.

 

jessica&justin

 

Căsătoriţi şi părinţi ai unui copil, cei doi formează un cuplu stabil, iar dragostea care îi leagă este una extrem de puternic.

 

„Iubito, te iubesc mai mult decât pot cuvintele să spună şi mai mult decât aş putea scrie în vreunul dintre cântecele mele', a mărturisit artistul în vârstă de 34 de ani.

 

Cu lacrimi în ochi, Justin a continuat, arătând cât de specială este Jessica, pe care a descris-o ca fiind „frumoasă, iubitoare şi incredibil de înţelegătoare', şi mărturisind, de asemenea, că ea este „stânca' pe care se poate baza în orice clipă.

 

Nu este prima dată când în acest cuplu apar astfel de declaraţii de dragoste, Justin spunând cu câteva luni în urmă că Jessica este „prietena şi colaboratoarea sa preferată', în timp ce aceasta l-a numit un „partener minunat' şi un tată exemplar pentru Silas Randall, băieţelul de 6 luni pe care îl au împreună.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton