Cine are grijă de Ben Affleck după ce a divorţat de Jennifer Garner

 Florentina Liutic
.

În luna iunie, Ben Affleck şi Jennifer Garner au anunţat că se despart după ce sărbătoriseră 10 ani de căsătorie. Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood îşi anunţa astfel despărţirea, deşi la mijloc erau şi 3 copii.

 

ben affleck

 

În lunile care au urmat, Ben şi Jennifer au fost vazuţi împreună alături de copii, au făcut şedinţe de terapie, dar mariajul nu a mai putut fi salvat.

 

În toată această perioadă, Ben Affleck a afişat un look tot mai neîngrijit, întregul univers părând ca se prăbuşeşeşte în jurul actorului. Cea care i-a fost in permanenţă alături a fost chiar mama lui, de care Ben e foarte apropiat, iar acest divorţ le-a întârit şi mai mult legătura.

 

„Mama lui Ben, Christine, a preluat controlul, ea adună bucăţile din această căsătorie destrămată', a declarat o sursă.

 

La 43 de ani, Ben Affleck s-a mutat cu mama lui la Boston, în timp ce Jennifer şi cei 3 copii au rămas la Los Angeles.

 

Actorul urmează să realizeze un nou film în perioada următoare, „Live by Night', cu Sienna Miller şi Zoe Saldana în distribuţie, iar mama lui vrea să se asigure că este în cea mai bună formă, mai ales că Ben suferă foarte mult în prezent.

 

„Nu are grijă de el, nu se rade, abia se spală, mănâncă mult junk food, iar mama lui nu suportă să îl vadă aşa. L-a convins să rămână la ea pentru a putea avea grijă de el', a continuat aceeaşi sursă.

 

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton