Justin Timberlake, bănuit că o înşală pe Jessica Biel. Actorul a fost surprins ținându-se de mână cu Alisha Wainwright, iubita lui din filmul „Palmer”

 Dumba Gabriela
.

Miroase a scandal în Paradisul căsniciei dintre Justin Timberlake şi Jessica Biel! Actorii sunt căsătoriţi de şapte ani şi au împreună un băieţel de patru ani, iar până acum păreau cuplul ideal. Zilele trecute, Justin a fost surprins în ipostaze intime colega sa de film, actriţa Alisha Wainwright, care joacă rolul iubitei sale din filmul „Palmer'.

Justin Timberlake se afla, zilele trecute,  la un bar din New Orleans, alături de o parte dintre actorii care filmează producţia „Palmer'. Spre dezamăgirea fanilor cuplului Justin Timberlake- Jessica Biel, actorul de 38 de ani a fost surprins ținându-se de mână într-un bar cu actrița Alisha Wainwright, care este iubita lui în film.

Surse apropiate actorului au spus, pentru The Sun, că acesta era foarte beat.

Mai mult, Timberlake, care poartă verigheta pe mâna stângă, renunțase la bijuterie în timpul acelei ieșiri.

Wainwright, în vârstă de 30 de ani, a fost văzută atingându-l pe un genunchi pe actor, după care cei doi s-au luat de mână.

Timberlake și Biel, în vârstă de 37 de ani, s-au căsătorit în 2012 și sunt considerați a fi unul dintre cele mai sudate cupluri de la Hollywood.

Cei doi s-au despărțit temporar în 2011 din cauza zvonurilor potrivit cărora Justin ar fi înselat-o cu Olivia Munn.

Justin şi Jessica au un copil, Silas Randall, născut pe 11 aprilie 2015.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton