Dana Budeanu, declarație surprinzătoare despre rochia lui Carmen Brumă cu vedere la posterior: ”Nu știu ce se întâmplă…”

 Oana Popoiag
.

Rochia purtată de Carmen Brumă la Gala Unica, ce lăsa la vedere o parte din posterior, a făcut furori în mediul online. Controversata creație a fost comentată și de Dana Budeanu, care a avut o serie de observații neașteptate.

Rar s-a mai văzut ca o rochie să facă atâtea furori în showbizul românesc cum s-a întâmplat în cazul lui Carmen Brumă și deja faimoasa sa rochie de la Gala Unica. Lăudată de unii, criticată de alții, ținuta nu a lăsat pe nimeni indiferent. Nici pe Dana Budeanu, care a făcut pe canalul său de You Tube o serie de comentarii pe baza rochiei ce lăsa la vedere o parte din posterior.

'Este a doua oară consecutiv când femeia s-a îmbrăcat nu perfect, ci….este bine rău de tot! Nu știu ce se întâmplă. Ori a mâncat ceva acum vreo lună, ori s-a întâmplat vreo transformare. Nu mi-o mai dați la comentat vreo două-trei săptămâni, după aia o să se creadă că o bag pe Carmen Brumă în fiecare săptămână sau am eu vreo treabă cu ea', a comentat Dana Budeanu pe canalul său de You Tube, în al treilea episod al emisiunii sale online Verdict.  

Carmen Brumă, de la bal la spital. I s-a făcut rău la Gala Unica

Lui Carmen i s-a făcut rău în timp ce dădea un interviu în direct, la Gala Unica 2019. O ambulanţă a venit imediat la faţa locului şi medicii i-au acordat primul ajutor, constatând că nu este nevoie de spitalizare.

„A chemat cineva ambulanţa, am avut o uşoară stare de ameţeală, nu am fost la niciun spital, am fost la mine acasă. Pe fondul unei oboseli, m-am simţit uşor ameţită. Lucrul acesta a fost remarcat pentru s-a întâmplat în timp ce dădeam un interviu, în direct. Toată lumea a exagerat’ a spus Carmen Brumă la Antena Stars.

1Carmen-Bruma1Carmen-Bruma

Carmen Brumă şi-a pregătit o apariţie spectaculoasă pentru Gala Unica din acest an, respectiv o rochie neagră, mulată, cu spatele extrem de decoltat, similară celei purtate de actrița Mireille Darc în 1972, în filmul „Marele blond cu un pantof negru’. Era vorba despre o rochie neagră Guy Laroche cu spatele gol, care a făcut ravagii și a intrat în istorie prin senzualitatea ei minimalistă, pură, concentrată.

Citește și: De la „A Doua Cădere a Constantinopolului' până la coperta Playboy: Loredana Groza, mereu o apariție excentrică și controversată

Foto: Unica, PR, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton