Justin Bieber se droga la 13 ani: "Primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez cannabis". Angajații îi verificau pulsul, să vadă dacă mai trăiește...

 Dumba Gabriela
.

Pare că este de-o veșnicie în showbiz, însă Justin Biber are doar 25 de ani. Artistul a acumulat, în cei 13 ani de celebritate, probleme cât pentru zece vieți și fanii se tem pentru viața lui. Nu doar că luptă cu depresia și anxietatea, însă Bieber a fost diagnosticat și cu boala Lyme, iar recent a dezvăluit că a avut probleme foarte grave cu drogurile. Atât de înfiorătoare era situația, încât angajații îi verificau seară de seară pulsul pentru a se asigura că mai trăiește!

1Justin-Bieber1Justin-Bieber

Justin Bieber se află în centrul atenției încă de la 12 ani, când a fost descoperit pe YouTube, iar celebritatea a fost un dar care a venit la pachet cu mult prea multe probleme pentru tânărul artist.

Încă din primul an de când a devenit vedetă internațională, Justin Bieber era deja dependent de droguri și angajații lui aveau sarcina de a-i verifica în fiecare noapte pulsul, pentru a se asigura că este în viață.

În cel mai recent episod din seria documentară de pe YouTube intitulată ‘Seasons’, se precizează că „starul pop a fumat prima dată canabis când avea 13 ani şi a devenit dependent' de acesta, apoi „a trecut la drogurile mai tari în timp ce se lupta cu presiunea de a fi unul dintre cei mai cunoscuţi muzicieni din lume şi a recunoscut că a consumat combinaţia sirop de tuse cu codeină și băuturi răcoritoare'.

Bieber a declarat că drogurile au reprezentat pentru el o cale de „scăpare', adăugând: „Eram tânăr, ca toată lumea din această industrie şi ca alţi oameni care experimentează şi fac lucruri normale în timp ce cresc. Dar experienţa mea a fost în faţa camerelor de luat vederi şi am avut un nivel diferit de expunere. Aveam mulţi bani şi o mulţime de lucruri'.

Justin Bieber a spus că a decis să renunţe la droguri de teamă că acestea îl vor omorî: „Oamenii nu ştiu cât de grav devenise. Era cu adevărat înfricoşător. Mă trezeam dimineaţa şi primul lucru pe care îl făceam era să înghit pastile şi să fumez (cannabis). A devenit înspăimântător.'

Bieber a avut de câteva ori probleme cu încălcarea legii, confruntându-se cu acuzaţii de vandalism, agresiune şi conducerea sub influenţa unor substanţe interzise, potrivit Digi24.ro.

Dă vina pe modul în care a fost crescut

„Am început să valorizez lucrurile greşit pentru că îmi erau atârnate în faţă. Dacă obţin asta, voi fi fericit. Dacă fac asta, voi fi fericit. Acestea sunt lucruri pe care cred că oamenii care au crescut în gospodării sigure le învaţă la vârste fragede. Eu n-am avut niciodată parte de siguranţă într-o familie. N-am avut niciodată consecvenţă. N-am avut niciodată siguranţă şi responsabilitate. Părinţii mei nu mi-au oferit niciodată uneltele necesare pentru a fi un bun jucător de echipă', a adăugat artistul în seria documentară.

Soţia lui Bieber, Hailey, care apare de asemenea în documentar, a dezvăluit că nu a dorit să se implice în viaţa acestuia până când el a „ales' să renunţe la droguri. Cei doi s-au căsătorit în 2018.

Bieber, care a vorbit anterior despre lupta sa cu anxietatea şi depresia, a dezvăluit fanilor că îşi tratează aceste probleme de sănătate prin oxigenoterapie, pentru atenuarea stresului, şi colaborează cu un specialist în tulburări mintale, doctor Daniel Amen.

La începutul anului, Justin Bieber a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Lyme.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton