Drama Juliei Roberts. Suferă de o boală gravă care ar putea să o ucidă oricând. Ce nu are voie să facă, sub nicio formă!

 Lupescu Anca
.

Frumoasa Julia Roberts are un secret pe care puțini oameni îl cunosc. Celebra actriță suferă de trombocitopenie sau „boala mascată a sângelui'.

Amazon ‘Homecoming’ TV show panel, TCA Summer Press Tour, Los Angeles, USA – 28 Jul 2018Amazon ‘Homecoming’ TV show panel, TCA Summer Press Tour, Los Angeles, USA – 28 Jul 2018

Această boală este cauzată de numărul scăzut de trombocite din sânge, celulele care au un rol important în coagularea sângelui.

Citește și: Stil de vedetă: Julia Roberts


Boala se manifestă prin sângerare interioară, sub piele, dând pielii un aspect violet. Această boală ar putea să o ucidă pe actriță.


Julia Roberts nu a vorbit niciodată public despre această afecțiune, însă sunt cunoscute durerile de articulații ale vedetei.


Boala se mai manifestă prin sângerări anormale la nivelul nasului şi gurii, hematoame. Julia a descoperit această boală, în urmă cu câțiva ani. Pe corpul ei apăreau foarte multe vânătăi, iar soțul ei a fost cel care a insistat ca ea să meargă la medic, salvându-i astfel viața.

Citește și: Poza șocantă care o bântuie pe Julia Roberts și azi. Actrița explică de ce a apărut pe covorul roșu cu păr la subraț!


Simptomele trombocitopeniei pot include:

  • Sângerare prelungită de la tăieturi
  • Învineţire uşoară sau excesivă
  • Sângerare superficială la nivelul pielii care apare ca o eczemă de forma şi mărimea unei pete roşii-purpurii, de obicei pe picioarele inferioare
  • Sângerare spontană a gingiilor sau a nasului
  • Sânge în urină sau scaune
  • Scurgeri menstruale masive şi neobişnuite
  • Sângerare generoasă în timpul operaţiei sau după lucrări stomatologice

Trombocitopenia este, de asemenea, vinovată de agravarea artritei, o altă boală cu care actrița se confruntă de câțiva ani de zile.

Citește și: Banii nu aduc fericirea, dar o întrețin! Julia Roberts a luat o măsură drastică pentru a-și salva mariajul cu Daniel Moder

Julia Roberts este căsătorită din anul 2002 cu cameramanul Daniel Moder și au împreună trei copii.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton