Antonia și-a etalat noile silicoane. Cum arată cântăreața cu noile achiziții

 Lupescu Anca
.

Antonia este o femeie care nu se ferește să recunoască intervențiile făcute, așa că nu a avut nicio problemă în a vorbi deschis despre ultima operație.

1-251-25
Citește și: Antonia nu s-a mai putut abține. A spus totul pe contul de socializare. „Sunt foarte dezamăgită și cumva scârbită'


Are 30 de ani și arată mai bine decât multe tinere, asta deși a născut 3 copii. Antonia a apelat la o operație de augmentare mamară și a fost foarte mulțumită de rezultate.

Recent, cântăreața a decis să își schimbe implanturile cu altele, de data acewasta puțin mai mari.

Citește și: Alex Velea a compus o manea cu versuri îndrăznețe pentru Antonia. „Îți iau haine de designer, dar te vreau în tanga'


După comentariile fanilor și zeci de titluri în tabloide, Antonia a reacționat și le-a spus tuturor că este fericită, independentă și are motivele ei pentru care și-a făcut operația.


„Am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni! Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!', „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum', please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata. Fără alte mesaje!, a spus Antonia.

Citește și: Antonia, mai fericită ca niciodată de când a venit Maya în România. Imaginile care spun totul

Vedeta a postat un instastory în care și-a arătat „noile achiziții' și, deși nu sunt deloc de prost gust, pare că soția lui Alex Velea a optat pentru o mărime puțin mai mare.

Citește și: Antonia și-a schimbat silicoanele. Ce le-a transmis artista celor care au întrebat-o de ce s-a operat. „Aşa că, gata! Fără alte mesaje!'


 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton