Julia Roberts, o ecologista convinsa

 Revista VIVA
.

Julia Roberts, o ecologista convinsa

Julia Roberts, o ecologista convinsa

Julia Roberts a declarat ca se va implica in activitati ce presupun salvarea planetei. Mama a trei copii, actrita americana pare a avea cele mai puternice motive pentru o astfel de decizie. Astfel, ea isi va indreapta eforturile pentru folosirea combustibilului biodiesel, in special pentru autobuzele scolare.

„Suna desuet, dar este foarte adevarat. Este responsabilitatea noastra sa avem grija de copiii nostri' a spus Julia.

Julia Roberts are un Oscar pentru rolul din Erin Brockovich (2000), film in care se prezinta o afacere controversata legata de contaminarea apei dintr-o mica localitate.

Prezenta de peste 20 de ani pe platourile de filmare, „pretty woman' s-a convins de puterea pe care o are media, dar si celebritatea. De aceea, a ales sa vorbeasca despre problemele legate de mediu in emisiunea lui Oprah.

Julia stie, de asemenea, ca marile schimbari incep cu lucruri marunte. In acest sens, marturiseste ca merge la bacanie pe jos si isi duce pungile cu cumparaturi in brate de multa vreme. Si este fericita. „Toate aceste aspecte fara importanta la prima vedere, fac diferenta, in cele din urma', sustine Julia.

De Florentina Liutic; Foto: www.famousbabes.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton