Julia Roberts le-a interzis copiilor ei accesul la social media! Actrița este o mamă dură

 Oana Pantazi
.

Într-un secol în care parentingul e tot mai lax, actrița Julia Roberts este foarte strictă cu copiii ei, cel puțin în ceea ce privește accesul la social media, actrița neezitând să instituie reguli dure…

Când vine vorba despre disciplina parentală, actrița Julia Roberts este o mamă dură, așa că cei trei puști ai ei nu prea au cum să negocieze, mai ales atunci când este vorba despre accestul neîngrădit la internet. Într-un interviu recent pe care l-a dat pentru The Sun, actrița a recunoscut că le-a interzis copiilor ei accesul la social media dintr-un motiv cât se poate de justificat. Actrița are trei copii cu soțul ei, Danny Moder: Henry (11) și gemenii Hazel and Finn, în vârstă de 14 ani. Cei doi părinți nu le permit celor trei copii ai lor accesul la social media (Facebook, Instagram etc.), le limitează accesul la televiziune și petrec mult timp împreună, pentru a reduce pe cât posibil expunerea la „presiunile” vieții moderne.

Julia Roberts și Danny Moder

„Am grijă când deschid televizorul!”

Julia Roberts a povestit că, în timp ce făcea research pentru noul film la care lucrează, Ben Is Back, a început să se gândească foarte serios la rolul pe care social media îl are în viețile copiilor. „Am trei copii de vârste mici, așa că am grijă când deschid televizorul. Este interesant să încerci să crești copii în vremurile astea, pentru că totul e atât de nou – presiunea, resursele, faptul că ai totul la îndemână așa, pur și simplu”, a spus Julia. „Dacă te-ai gândi la toate coșmarurile pe care orice părinte le poate trăi pe lumea asta, ai închide ușile și nu ai mai ieși niciodată din casă”, a mai completat actrița, care, în filmul la care făcea referire, joacă rolul mamei unui tânăr dependent de droguri.

„Fața mea serioasă este deja o pedeapsă pentru ei”

Drept urmare, atât Julia, cât și Danny au decis că regulile casei trebuie respectate, iar actrița se descrie ca fiind o mamă strictă și spune că, deși nu-și pierde niciodată cumpătul, e bine ca copiii să știe că au niște limite. Ea nu-i pedepsește, ci preferă să aibă discuții cu ei. „Cred că fața mea serioasă este deja o pedeapsă pentru ei”, a spus actrița, care a mai spus că își dorește ca micuții ei să fie pregătiți pentru viață – să știe să-și facă singuri patul, să-și spele hainele și să gătească…

Foto: Hepta

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton