Regina controverselor șochează din nou! Miley Cyrus a pozat goală pușcă

 Oana Popoiag
.
Miley Cyrus goalăMiley Cyrus goală

Când toată lumea credea că după căsătoria cu actorul Liam Hemsworth (28) se va cuminți, iată că Miley Cyrus (26), regina controverselor, șochează din nou. Artista a publicat pe rețelele sociale o poză în care nu poartă nimic în afară de o pereche de cizme. 'Decorul' este halucinant, având în vedere că din peisaj nu lipsește nici câinele ei.

După ce la finalul anului trecut s-a căsătorit cu iubirea vieții ei, actorul Liam Hemsworth, toată lumea credea că Miley Cyrus a lăsat în urmă obiceiul de a oferi mapamondului noi motive de polemică prin imagini scandaloase.  Dar iată că în weekendul ce tocmai s-a încheiat, artista a revenit în forță, cu o fotografie care a lăsat Internetul mască. Aceasta a pozat goală-pușcă pe un șezlong, purtând doar o pereche de cizme și avându-l alături pe câinele ei. Pretextul imaginii? Ziua Națională a Cățeilor! În timp ce opinia publică este scandalizată, vedeta merge mai departe fără să-i pese de gura lumii. Și are toate motivele, întrucât cea mai recentă piesă a ei, 'Nothing Breaks Like a Heart' mai are un pic și atinge 100 000 000 de vizualizări pe You Tube.

De ce e  Miley Cyrus regina controverselor

Percepută mare parte din viață ca micuța inocentă din „Hannah Montana, Miley s-a luptat foarte mult să schimbe percepția publicului atunci când a crescut. Atât de mult, că a obținut efectul contrar, ajungând una dintre cele mai controversate tinere artiste. Mai întâi a cauzat furia fanilor, contrariați când, la 15 ani, a pozat pentru Vanity Fair înfășurată într-un cearșaf ce îi lăsa spatele dezgolit. Cântăreața și-a cerut scuze public atunci, însă în aprilie anul acesta, la 10 ani de la ședința foto, a postat pe Instagram următorul mesaj: „Nu-mi pare rău deloc. Duceți-vă dracu!. Următoarea controversă a fost cauzată de videoclipul piesei „Wrecking Ball, unde Miley apare în ipostaze provocatoare, imaginea cu ea goală pe o uriașă bilă suspendată devenind virală.

Foto: Hepta, Instagram

Citește și:

Mihai Morar va deveni tată pentru a treia oară. Primele declarații ale prezentatorului

Cum se simte Andreea Bălan după cea de-a treia operație. Artista duce dorul fiicelor ei: 'Abia aștept să ajung acasă'

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton