Jojo are probleme mari de sănătate: „Am avut o mică criză. Se țin sub control ca să nu se transforme în...”

 Ifrim Georgiana
.

Jojo are probleme grave de sănătate. Cătălina Alexandra Grama, cunoscută sub numele de Jojo, a dezvăluit că, în ultimii ani, aceasta nu s-a mai putut antrena în sala de fitness. Din cauza durerilor lombare și cervicale, aceasta face mișcare fizică doar sub supravegherea unui terapeut. Cu toate acestea, actrița este în continuare foarte atentă la alimentație și încearcă să mănânce cât mai sănătos.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Jojo are grave probleme de sănătate. La 41 de ani, Jojo se poate mândri cu o siluetă de invidiat. De-a lungul anilor, aceasta a fost clienta fidelă a sălilor de fitness, iar rezultatele sunt vizibile. Aceasta a recunoscut că și-a făcut două intervenții la nivelul sânilor, prima la 19 ani, iar cea de-a doua după ce a dat naștere celui de-al doilea copil. A recunoscut că este adepta operațiilor estetice, atât timp cât acestea te scapă de complexe. Jojo a declarat că se simte bine în corpul său și își dorește să fie cea mai bună și mai sănătoasă variantă a sa. Din nefericire, de câțiva ani a fost nevoită să renunțe la antrenamentele din sala de forță, din cauza problemelor pe care le are cu coloana.

jojo-1-3jojo-1-3

Actrița Jojo a mărturisit că se confruntă cu probleme de sănătate și a vorbit despre schimbările pe care le-a făcut în ceea ce privește stilul de viață. Iată ce declarații a făcut aceasta!

Citește și: Jojo, soție de mafiot în serialul Clanul, de la PRO TV. Poartă bijuterii de zeci de mii de euro:„Vin însoțită doar de bodyguarzi'

Citește și: Ce dietă ține Jojo la 41 de ani:„Pot să trăiesc fără cartofi prăjiți bine merci, dar…'

Citește și: Dorian Popa a făcut accident în toiul nopții:”Ferească Dumnezeu! Puteam să fim în râpă”

Citește și: Pepe și Yasmine Ody sau căsătorit în secret? Detaliul care a dat naștere speculațiilor

Jojo are probleme grave de sănătate

De aproximativ un an, actrița a mărturisit că face mișcare fizică doar sub supravegherea  unui terapeut. Aceasta a început să aibă dureri lombare și cervicale din cauza antrenamentelor necontrolate și a felului în care și-a ținut copiii în brațe.

„Nu am mai făcut sală în ultimii ani din cauza spatelui. M-am reapucat de antrenamente cu terapeutul care m-a ajutat cu spatele acum un an și jumătate. Am niște probleme lombare și cervicale și nu mai pot să mă antrenez așa, necontrolat, cum mă antrenam până acum.

Mi-am ridicat copiii nonstop în ultimii ani, alte greutăți nu prea am ridicat. Să îți duci copilul pe un braț este o poziție greșită. Eu am reușit să-mi vătămez și un umăr așa, pentru că o tot duceam pe Zora numai pe brațul drept, pentru că era brațul meu puternic. Și mi-am rupt aici un mușchi și am avut de tras foarte mult.

Când ai doi copii, îi iei în brațe. Cele care sunt mămici știu exact', a declarat Cătălina Grama Jojo, potrivit Impact.ro.

„Nu am hernie încă'

Actrița din Clanul a mărturisit că, deocamdată, nu suferă de hernie și că face tot ce îi stă în putință pentru a preveni această afecțiune. Aceasta a susținut că a fost diagnosticată cu protuzie discală.

„Nu am hernie încă, sper să nu ajung vreodată, că mă antrenez pentru asta, fac tot felul de tratamente. Însă am avut o mică criză și recent. M-am aplecat după un încărcător, era Zora pe lângă mine și nu m-am aplecat în poziția corectă și a făcut crac.

Sunt niște protuzii, dar se țin sub control ca să nu se transforme în hernie. Și pentru asta trebuie mișcare permanentă, tratamente, postura corectă', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate mai sus.

Sursa: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton