Johnny Depp vine în România în 2023. Actorul va cânta alături de trupa Hollywood Vampires

 Dumitrache Laura
.

Johnny Depp vine în România. Celebrul actor și-a anunțat venirea la București pe 8 iunie 2023, împreună cu legenadarul Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen. Cei patru formează trupa Hollywood Vampires și pregătesc un turneu european. Marele eveniment va avea loc la Romexpo, în București.

CITEȘTE REVISTA VIVA ONLINE! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

The Hollywood Vampires, trupa din care fac parte Johnny Depp, Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen va concerta la București anul viitor. Johnny Depp a trecut printr-o perioadă dificilă în timpul procesului de defăimare cu fosta soție, Amber Heard. Actorul a declarat după ce a câștigat procesul că „muzica este pasiunea care nu l-a dezamăgit niciodată”.

johnny depp trupajohnny depp trupa

După ce a câștigat procesul împotriva fostei soții, Johnny Depp trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața lui. Actorul de la Hollywood urmează să plece în turneu mare, alături de trupa Hollywood Vampires, iar pe lista țărilor se află și România.

Citește și: Amber Heard nu poate plăti despăgubirile de peste 10 milioane de dolari, după ce a pierdut procesul cu Johnny Depp.Ce va face avocata actriței 

Citește și:Johnny Depp a câștigat procesul cu Amber Heard.Ce sumă trebuie să plătească actrița

Citește și: Ilie Năstase, despre scandalul de dopaj al Simonei Halep:”Dacă era americancă, n-ar fi apărut nimic în presă”

Citește și: Nicoleta Luciu e jurat la iUmor, pentru o ediție. Delia:”Arată superb!”

Johnny Depp vine în România în 2023

Celebrul actor de la Hollywood, Johnny Depp, va ajunge în România. Starul face parte din trupa Hollywood Vampires, alături de Alice Cooper, Joe Perry și Tommy Henriksen. Cei patru vor ajunge în București, pe 8 iunie 2023, unde vor susține un concert în aer liber.

Marele eveniment va avea loc la Romexpo, în București. Zona publicului va fi împărțită în trei sectoare, eroi, zmei și tovarășii beți. Prețul biletelor este cuprins între 269 și 429 de lei, dacă sunt cumpărate online. Dacă sunt achiziționat la casa de bilete, costurile vor fi mai ridicate. Organizatorii evenimentului au anunțat că exista și tribuna VIP, unde prețul biletului va fi de 699 de lei. Biletele se pun în vânzare la următoarele preţuri: Earlybird – Heroes (A) 429 lei, Boogiemen (B) 349 lei, Drunk Friends (C) 269 lei. Presale – Heroes (A) 449 lei, Boogiemen (B) 369 lei, Drunk Friends (C) 289 lei. La intrare – Heroes (A) 480 lei, Boogiemen (B) 400 lei, Drunk Friends (C) 350 lei.

Johnny Depp vine pentru a doua oară în România

În 2016, trupa Hollywood Vampires a cântat la București, iar mii de fani au participat la concertul celor patru artiști. La acea vreme, făceau parte din trupă doar Alice Cooper, Johnny Depp și chitaristul trupei Aerosmith, Joe Perry. Starurile au postat pe rețelele de socializare o imagine din România, chiar în momentul în care au aterizat.

În vara anului următor, trupa va mai concerta și în Marea Britanie, Turcia, Bulgaria, Elveția, Luxemburg, Austria, Slovacia, și Germania. Cu toate acestea, concertul din București va deschide seria evenimentelor din Europa.

Turneul celor de la Hollywood Vampires a fost amânat

Artiștii din trupa Hollywood Vampires trebuiau să aibă turneul în 2021, dar acesta a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Alice Cooper declara în urmă cu ceva timp că este nerăbdător să se reunească cu colegii de trupă și să strabată întreaga Europa.

Au trecut deja trei ani de când Vampirii nu au mai făcut niciun turneu din cauza COVID. Abia aștept să mă întâlnesc din nou cu băieții, îmi place foarte mult să fiu în acea trupă. Trupa mea este grozavă și minunată, dar cântatul împreună cu Vampirii este cu totul altceva', a declarat Alice Cooper.

Sursa foto: Profimedia

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton