Elena Merișoreanu a primit o factură uriașă la gaze: „Am de plătit 60 de milioane luna asta!”

 Ifrim Georgiana
.

Elena Merișoreanu a primit o factură uriașă la gaze. În ultima perioadă, mai multe persoane publice de la noi din țară s-au arătat revoltate cu privire la creșterea excerbată a prețului la energie electrică și gaze. La rândul ei, artista de muzică populară a susținut că are de achitat o factură în valoare de 6000 de lei pentru o singură lună de consum. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!

Elena Merișoreanu este una dintre cele mai cunoscute și apreciate cântărețe de muzică populară de la noi din țară. Fiind angajată ani la rând la Ansamblul Rapsodia Română, artista a susținut că primește o pensie în valoare de 2000 de lei. Recent, aceasta și-a exprimat revolta cu privire la ultima factură primită la gaze, susținând că are de achitat suma de 6000 de lei. Elena Merișoreanu a susținut că reușește să acopere aceste cheltuieli datorită pensiei pe care p primește soțul ei, fost general de armată.

elena-1elena-1

Elena Merișoreanu a primit o factură uriașă la gaze. Cântăreața de muzică populară a susinut că locuința ei este dotată cu patru centrale termice, astfel s-ar putea explica suma exorbitantă pe care o are de plătit la gaze.

Citește și: Elena Merișoreanu dezvăluie ce aveau în comun Anamaria Prodan și mama ei:”Ionela era nebună rău!”

Citește și: Elena Merișoreanu și-a făcut o nouă intervenție estetică, la 75 de ani:”Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu?”

Citește și: Cristina Bălan a făcut un avort înainte să nască gemenii cu sindrom Down:”Exista riscul de malformație a fătului”

Citește și: Olivia Steer, mesaj emoționant la 12 ani de la moartea surorii sale:„Trăiţi, bă, trăiţi, că de murit nu-i nicio scofală!”

Elena Merișoreanu a primit o factură uriașă la gaze

Pentru luna trecută, artista a primit o factură la gaze în valoare de 6000 de lei. Aceasta a recunoscut că locuința sa este dotată cu 4 centrale termice, dar chiar și așa a rămas surprinsă când a văzut această sumă imensă.

„Dacă vă spun cât mi-a venit factura la gaze luna asta, vă speriați! Am de plătit 50-60 de milioane (n.r.6.000 de lei)! Am rămas interzisă atunci când am văzut!

Noroc cu bărbată-miu că el are pensie mare, că altfel nu știu de unde dădeam eu banii ăștia! Noi stăm la casă, e adevărat că avem patru centrale! Mai vin și fetele pe la noi, le-am aranjat, ele stau la casele lor, dar tot vin pe la mine ca să le dau bani, că așa sunt învățate! Eu le dau, ce să mai fac eu cu banii acum, la vârsta asta, dacă nu le dau lor, nu?, a declarat Elena Merișoreanu, pentru Click!.

Interpreta de muzică populară împlinește 75 de ani

Pe 5 noiembrie, cântăreața de muzică populară împlinește 75 de ani. Cu ocazia zilei sale de naștere, Elena Merișoreanu a mărturisit că fiicele sale și nepoții îi pregătesc o surpriză. Recent, artista și soțul ei au împlinit 50 de ani de căsnicie.

„Nu știu ce vor să facă fetele, au pregătit ele ceva de ziua mea, dar nu vor să-mi spună! Împlinesc 75 de ani, îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține sănătoasă. Și soțul e bine, am făcut 50 de ani de căsnicie, cu bune și cu rele!', a adăugat artista, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton