John Travolta ii pacaleste pe paparazzi

 Revista VIVA
.

John Travolta ii pacaleste pe paparazzi

John Travolta ii pacaleste pe paparazzi

John Travolta

Exasperate de insistentele paparazzilor, celebritatile incearca sa scape prin gasirea celor mai nastrusnice metode. Daca unii aleg sa se ia la harta cu fotografii, asa cum a procedat Hugh Grant, altii sunt ceva mai subtili.

Actorul american John Travolta pare sa fi gasit cea mai buna metoda de „lupta' impotriva paparazzilor: sa faca din zi noapte si din noapte zi. Prin urmare, Travolta doarme ziua, iar noaptea iese.

Starul in varsta de 53 de ani marturiseste ca nu este singurul care urmeaza acest program, intreaga sa familie adoptand acest stil de viata care le permite un grad de intimitate mult mai mare.

„Suntem precum familia Adams, ducand o viata care multora li se poate parea bizara', marturiseste actorul. Copiii sai se culca destul de tarziu, trezind invidia multor milioane de copii care sunt trimisi la culcare devreme.

Era ora doua noaptea cand Travolta marturisea toate aceste lucruri si era sigur ca prin preajma nu se afla nici picior de fotograf.

Un text de: Florentina Liutic, Foto: www.cinemagia.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton