Jennifer Lopez și Alex Rodriguez slăbesc împreună, cu dieta de 10 zile, fără zahăr și carbohidrați!

Diva latino Jennifer Lopez și iubitul ei Alex Rodriguez s-au apucat împreună de o dietă fără zahăr și fără carbohidrați, provocare ce durează doar zece zile, dar care le-a pus serios ambiția la încercare.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt unul dintre cele mai hot cupluri din showbiz.

Dacă tot este la modă această leapșa de internet de ceva vreme, la scurt timp după ce a făcut furori 10 Year Challenge, unde participanții postau poze cu ei de acum 10 ani și din prezent, iată că o nouă provocare s-a răspândit printre vedete: 10-Day diet challenge. Dacă povestea cu fotografiile s-a dovedit a fi una amuzantă,  iată că cea cu dieta fără zahăr și carbohidrați pentru cei mai mulți pare… criminală.

La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez arată fabulos!

La aproape 50 de ani, Jennifer Lopez arată fabulos!

A-Rod a scris despre această provocare la începutul acestei săptămâni, pe contul său de Instagram, invitându-și fanii să-i fie alături și să țină și ei dieta fără zahăr și carbohidrați. Cine ar fi crezut că fostul jucător de fotbal american, care cu siguranță este obișnuit cu antrenbamentele dure, va întâmpina dificultăți cu o amărâtă de dietă? Dar iată că exact așa s-a întâmplat… Iar o zi mai târziu, Jennifer a vorbit și ea despre dificultățile pe care le-a întâmpinat ținând acest regim, care nu părea chiar atât de restrictiv. Sincer, nouă nu ne este clar de ce Jennifer Lopez și Alex Rodriguez, care arată impecabil, au nevoie de dietă, dar provocarea e provocare!

„Când nu ai parte de carbohidrați, îți este foarte foame tot timpul”

„Se pare că, atunci când nu ai parte de zahăr și de carbohidrați, îți este foarte, foarte foame tot timpul”, a scris Jennifer pe Instagram. Alex Rodriguez a fost însă mult mai scurt, spunând doar: „Mor!”. Jennifer și Alex s-au ținut însă serios de treabă, fără să trișeze, dar pentru asta au trebuit să găsească niște variante sățioase, pentru că lipsa carbohidraților este extrem de frustrantă. Drept urmare, în a treia zi a regimului faimosul cuplu a documentat provocarea cu fotografii ale meniului lor: salate uriașe cu ouă fierte, castraveți, ardei gras, ciuperci, ceapă, carne de curcan și varză de Bruxelles.

https://www.instagram.com/p/Bs4FktBAqtP/

În plus, JLo și Alex se antrenează din greu împreună și la sală, după cum se vede și din filmulețul postat de el pe Instagram, așadar rezultatele vor fi vizibile și mai repede. În doar câteva zile, vom afla cu toții câte kilograme se topesc dacă renunți la pâine, cartofi, orez, paste făinoase, produse de patiserie și de cofetărie, dar și cât de tristă devine viața când începe să îți scadă serotonina… S-ar putea chiar să experimentăm pe propria piele, fiindcă JLo și Alex și-au provocat și prietenii la slăbit, iar leapșa 10-Day diet challenge se întinde văzând cu ochii. Aveți grijă, fiindcă puteți fi următorii pe listă!

https://www.instagram.com/p/Bs_puwiAhCw/

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton