Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit, în sfârșit? Diva latino poartă un inel uriaș cu diamant!

.

Sunt împreună de aproape doi ani, iar fanii așteaptă cu nerăbdare vestea cea mare. Până acum însă, nici starul baseball-ului american, nici diva pop nu s-au grăbit să facă pasul. Recent însă, în mediul online a apărut o filmare care i-a făcut pe admiratorii cuplului să se întrebe dacă Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au logodit.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez sunt unul dintre cele mai hot cupluri de peste Ocean.

La începutul acestui an, celebra divă pop JLo și iubitul său, A-Rod, se pare că au sărit un pas important în relația lor – căsătoria –, pentru a face unul cel puțin la fel de important, care dovedește că relația lor e una cât se poate de serioasă: Jennifer Lopez și Alex Rodriguez și-au cumpărat apartament de 15 milioane de dolari, în centrul Manhattanului! Cu toate acestea, diva încă nu primise inelul de logodnă din partea lui alex Rodriguez…

Filmarea i-a dat de gol!

Iată însă că, recent, o postare a lui A-Rod de pe Instagram a agitat din nou apele. Aflat cu iubita lui la un meci de baseball, Rodriguez a făcut un filmuleț, în care o roagă pe Jennifer să facă semnale tipice jocului de baseball. În momentul în care Jennifer ridică mâna dreaptă și începe să gesticuleze… Surpriză! Pe inelarul ei se află un imens inel cu piatră pătrată, care seamănă perfect cu un solitaire, inelul tradițional de logodnă.

 

View this post on Instagram

 

Jennifer, whats the sign?! ⚾️#Game2

A post shared by Alex Rodriguez (@arod) on

Chiar dacă cei doi îndrăgostiți nu au făcut nicio declarație încă, fanii lor de pe Instagram – unde filmulețul a primit peste 400.000 de like-uri – au reacționat imediat. Și cum să nu o fi făcut? Cum videoul este redat „în oglindă', chiar dacă pe cameră pare a fi pe mâna dreaptă, inelul este, de fapt, pe degetul inelar de la mâna stângă! După cum arată, piatra centrală pare a fi un diamant de 10-15 carate, acesta fiind bordat de diamante mai mici pe margini. Se pare că, de data aceasta, chiar se impun felicitări!

Foto: Hepta, Instagram

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton