Jackie Chan, alcoolic, violent și infidel în viața reală: "Mi-am cheltuit banii pe băut, jocuri de noroc şi fete!"

 Dumba Gabriela
.

Jackie Chan este unul dintre cei mai simpatici actori de la Hollywood, cascadoriile lui fiind deosebit de amuzante și apreciate de fanii filmelor de acțiune. Dincolo, însă, de zâmbetul său de pe micul ecran, Jackie Chan este total diferit în viața reală. Acum, la 66 de ani, actorul recunoaște că și-a cheluit toți banii pe „pe băut, jocuri de noroc şi fete”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Jackie Chan recunoaște că a avut o tinerețe zbuciumată și a făcut multe prostii în viața lui, din care nu au lipsit alcoolul, jocurile de noroc, indifelitatea și chiar violența.

În cartea sa autobiografică, intitulată „Never grow up' („Niciodată nu creștem'), Jackie Chan recunoaște că a comis acte de violență domestică, și-a înșelat soția și a frecventat o prostituată. Chan a dezvăluit că profesionalismul său a fost compromis de incapacitatea de a se abține de la consumul de alcool, după cum a raportat South China Morning Post. Ba chiar a încălcat și legea, însă nu i-a păsat.

„Am condus beat tot timpul', a scris Chan, împărtășind că a trecut printr-o fază cunoscută sub numele de „una înainte de prânz, una după prânz'.

„Dimineața îmi loveam Porsche-ul, apoi seara îmi luam Mercedesul-Benz. Toată ziua eram într-o ceață totală', a adăugat vedeta filmelor de acțiune, potrivit spynews.ro.

Jackie Chan gifts antique street lamp to Shanghai History MuseumJackie Chan gifts antique street lamp to Shanghai History Museum

Chan a dezvăluit că au existat momente în care i-a rănit fiului și pe soția sa: Joan Lin și Jaycee. Actorul spune că i-a fost infidel soției Joan Lin, pe care a înșelat-o în 1999. El a numit acest fapt „o greșeală gravă'.

Jackie Chan dat detalii întunecate despre viaţa sa personală, spunând:„Mi-am cheltuit banii pe băut, jocuri de noroc şi fete.

Jackie Chan a avut o aventură cu Miss Asia Elaine Ng, în 1990, alături de care are și un copil, pe Etta. Deschizând mai multe „cutii cu amintiri', el a povestit că obișnuia să frecventeze o prostituată pe care o cunoștea sub numele de numărul nouă. Cei doi s-au întâlnit în timpul primei sale vizite la un club, când tocmai își începea cariera.

„În fiecare seară, Number Nine și cu mine ne strângeam în micul ei compartiment murdar, care avea plafonul jos, chiar deasupra noastră', a scris Chan, conform raportului. „Nici camera nu era izolată fonic și puteam auzi cam tot ce ne înconjoară, limpede precum cristalul.'

Actorul nu pare să aibă vreun regret față de acele momentele trăite, pe care le descrie ca fiind „paradisul'.

„Au fost momente când observam că oamenii încercau să se uite prin crăpăturile din ușă la noi', a adăugat el. „Cu toate acestea, această mică cabină mi s-a părut paradisul.', mai scrie Jackie Chan în cartea sa.

Citește și:

Cristina Joia, de la Visuri la cheie, desfigurată în bătaie într-un magazin din Capitală! „Mi-a țâșnit foarte mult sânge”

Secretul Mihaelei Rădulescu pentru un trup perfect, la 51 de ani: „Nu cred în dietă și proceduri miraculoase de slăbit sau ars grăsimi”/ INTERVIU

Fiica lui Jackie Chan a anunţat că este lesbiană! Tânăra are deja o iubită

Cum arată Arnold Schwarzenegger, la 73 de ani. Terminator și-a revenit spectaculos după operația la inimă

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton