Cum a cerut-o Cabral de nevastă pe Andreea Ibacka. Scena este din Romeo și Julieta, varianta bucureșteană!

 Dumba Gabriela
.

Au trecut 10 ani de când Cabral a reeditat scena balconului din Romeo și Julieta, însă într-un stil original, adaptată Bucureștiului, când a cerut-o de nevastă pe Andreea Ibacka. Însă i-a reușit planul mai ceva ca-n poveștile de dragoste ale lui Shakespeare!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Ibacka recunoaște că nu crede în dragoste la prima vedere și nici în cazul lui Cabral nu a fost vorba despre așa ceva, însă umorul lui a cucerit-o în timp. Mai mult, i-a luat șase luni să iasă cu el la o cafea. Recent, actrița a rememorat cererea lui în căsătorie, moment parcă desprins din filmele romantice.

Cabral si Andreea IbackaCabral si Andreea Ibacka

„Cu toate că eu și Cabral lucram destul de puțin la proiectul respectiv, așa ne-am cunoscut. Ulterior, după mai multe luni și încercări din partea lui, ne-am găsit. Nu a fost dragoste la prima vedere. Nu știu dacă există chestia asta.

El a fost interesat de carcasă. Sunt convinsă că și pentru el dragostea a crescut în timp, am ajuns să ne cunoaștem. Mie mi-a mâncat tinerețile.', a povestit Andreea Ibacka într-o emisiune la Antena Stars.

Cât despre cererea în căsătorie, Andreea Ibacka a mărturisit ca a fost una atipică. Potrivit spuselor sale, Cabral anunțase în cadrul emisiunii pe care o prezenta, în direct, că urma să facă pasul cel mare în relație, lucru de care blondina a aflat de la prietenii care l-au urmărit pe acesta, la TV.

Citește și:

Cristi Borcea a recunoscut că a bătut-o pe Alina Vidican! De ce a vrut să se sinucidă

Bianca Drăgușanu confirmă relația cu Gabi Bădălău: 'Da, mă mărit'

Cristi Borcea, adevărul despre începutul relației cu Valentina Pelinel: „Nu am avut scrupule. Am fost tot timpul cu ea”

„Au trecut 10 ani de atunci. Interesat a fost că el a anunțat întâi public la tv la emisiune, în direct, iar după m-a anunțat pe mine. Deci eu, practic, am aflat prin intermediul prietenilor care m-au sunat, pentru că nu eram acasă, am aflat că intenționa să facă pasul ăsta.

Eram deja de 3 ani împreună. Era cumva o continuare firească a poveștii noastre. Dar a fost surprinzător. I s-a părut lui mai interesant să facă cererea în căsătorie de la parter, eu fiind la etaj. În timp ce el făcea declarația respectivă, eu mă făceam că nu aud, pentru că îmi doream să audă mai mulți vecini.

El era în genunchi, în parcarea blocului și mă întreba dacă nu vreau să ne petrecem tot restul vieții împreună. Nu i-am dat răspunsul de la balcon. Am păstrat suspansul și am coborât la el', a povestit Andreea Ibacka.

Andreea Ibacka dezvăluie secretul mariajului cu Cabral

„O  familie  trainică  se clădește și se sudează în timp. Așa că primele noastre interacțiuni rămân doar niște povești savuroase de spus mai departe. Ce mai contează că mi-a mâncat tinerețile?!”, a declarat Andreea pentru revista VIVA!.

„Nu știu cât contează zodiile, dar amândoi stăm bine pe orgoliu. El se aprinde mai ușor, dar nu ține supărarea. Probabil îl mai lasă memoria, la el e și vârsta… Iar la mine e invers, dar și când se acumulează, reacționez pentru toată suma.”, ne-a mai spus Andreea.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton