Iulia Vântur, despre relația actuală cu Salman Khan: "E greu în perioada asta, stați separat!"

 Dumba Gabriela
.

Iulia Vântur s-a mutat de mai bine de șapte ani în India, pentru a fi mai aproape de iubitul ei, starul indian Salman Khan, însă ironia sorții face ca și în acest context să stea mai mult despărțiți decât împreună.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Atât Salman Khan, cât și Iulia Vântur își iau în serios meseriile și nici unul dintre ei nu are de gând să renunțe la actorie de dragul celuilalt. Astfel, proiectele profesionale îi țin la distanță de multe ori, însă cu toate astea relația lor funcționează foarte bine și așa.

14-vedete-iulia-vantur14-vedete-iulia-vantur

După multe luni de izolare, dată fiind pandemia COVID-19, Iulia Vântur s-a întors pe platourile de filmare și acest lucru o face foarte fericită. Situația are însă și un dezavantaj, acela de a fi departe de Salman, care filmează, la rândul lui, în altă parte.

„Suntem în studio, filmăm. Avem o mică pauză până reașază camera. (…) Este un film cu un mesaj foarte puternic împotriva discriminării de orice fel. Personajul pe care îl interpretez eu este o descendentă a familiei regale. Sunt o mică prințesă așa, care militează pentru drepturile omului, împotriva discriminării. Este un rol foarte frumos. (…) Am făcut filmări în Londra, mai aveam o săptămână de filmat acolo, dar a venit pandemia peste noi.
Acum am reluat, slavă Domnului, filmările și vom termina în curând', a declarat Iulia Vântur, în emisiunea La Măruță. De câțiva ani, Iulia formează un cuplu cu actorul Salman Khan (54 de ani).

Întrebată de Cătălin ce face Salman, Iulia a răspuns: „Foarte bine, muncește. Filmează'. „E greu în perioada asta, stați separat', a completat moderatorul, la care actrița a răspuns: „Măruță, au fost 9 luni de zile de pandemie. La muncă cu noi acum'.

Iulia Vântur petrecere Crăciunul departe de familie

Iulia Vântur va petrece Crăciunul departe de România și de familia ei, însă nu este prima dată, de când locuiește în India, când se întâmplă să fie acolo de Sărbători.

„Nu, nu e primul Crăciun departe de părinți, dar cred că ăsta este cel mai greu. E multă vreme de când nu i-am mai văzut pe ai mei. Îi văd aproape zilnic pe videocall. Chiar dinainte de pandemie nu ne-am mai văzut.' , a mai spus Iulia.

Citește și:

Milionarul Biancăi Drăgușanu are în casă o grădină zoologică: leu, rechin, șerpi și păsări flamingo. Cum arată locuința lui Cengiz Şıklaroğlu

Elena Gheorghe, mărturisire dureroasă: „Medicii nu-mi dădeau șanse să rămân însărcinată pe cale naturală'

Claudia Pătrășcanu, strigăt de disperare după înfățișarea de la divorț: „Am cerut testarea pentru consumul de droguri'

Motivul pentru care Iulia Vântur nu s-a căsătorit cu Salman Khan

Nu doar o dată a fost întrebată Iulia Vântur de ce nu se căsătorește cu Salman Khan, după atâția ani împreună și de fiecare dată aceasta a răspuns că nu crede în acte.

„În privința căsătoriei nu mai sunt atât de sigură că este ceea ce îmi doresc, pentru că, sincer, uitându-mă în jurul meu, nu știu dacă asta este într-adevăr varianta câștigătoare pentru doi oameni care se iubesc. Simt că te încorsetează mai mult și te limitează mai mult. Se întâmplă ceva. Întreb și oamenii care se căsătoresc, ce se întâmplă, de fapt. Se schimbă după ce se căsătoresc.(…) Nu mi se mai pare atât de atractiv, sinceră să fiu', a spus Iulia Vântur.



 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton