Candice King, actrița din „Jurnalele Vampirilor” a devenit mamă pentru a doua oară

 Lupescu Anca
.

Candice King a devenit mămică pentru a doua oară. Actrița a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă. Este cel de-al doilea copil al său împreună cu chitaristul Joe King.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Fosta vedetă a celebrului serial „Jurnalele Vampirilor și soțul ei, Joe King, au devenit părinți pentru a doua oară. Candice King a adus pe lume o fetiță, pe care cei doi au numit-o Josephine June.

candice-king-mit-babybauch-2-1-1candice-king-mit-babybauch-2-1-1

Actrița întârziat ceva în a da marea veste fanilor. Ea a postat, pe pagina sa de Instagram, o fotografie în care se văd în prim-plan mâinile celor două, în timp ce micuța ei o apucă de deget. Fetița s-a născut pe 1 decembrie.

Candice King a născut o fetiță

„Săptămâna trecută, fetița noastră a zburat în lumea și în inimile noastre. Te iubim, Josephine June King! 01.12.2020', a scris Candice.

Candice mai are o fiică, Florence May, în vârstă de 4 ani. Între timp, soțul actriței, chitaristul trupei The Fray, a publicat și el prima imagine în care își ține fetița în brațe. Încă din prima clipă, el a observat asemănarea dintre micuță și mama sa.

„Este acum unul dintre cei mai frumoși ani din viața mea. Atât de recunoscător să te avem, a noastră Josephine June King, născută pe 1 decembrie 2020. Sunt de asemenea foarte mândru că îi seamănă leit mamei sale, Candice, care este o zeiță luptătoare. Sunt norocos să trăiesc această poveste de dragoste perfectă cu tine.', a scris bărbatul.

Muzicianul mai are alte două fiice dintr-o relație anterioară. Candice a dezvăluit că era însărcinată în timpul podcastului ei, Directionally Challenged.

„Ceva ce nu am dezvăluit în cadrul acestui podcast este că sunt, de fapt, însărcinată', a dezvăluit ea, la vremea respectivă.

Citește și: Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, declarații neașteptate despre compromisurile în relație:’Aici, orice femeie trebuie să pună STOP!’/ EXCLUSIV

Citește și: Cristi Brancu, adevărul din spatele divorțurilor anului:„Nu mai pot trăi împreună nici măcar de ochii lumii. Și Bianca Drăgușanu a intrat în vizorul lui!

Citește și: Raluca Pastramă și-a retras plângerea împotriva lui Pepe, după ce l-a acuzat că a bătut-o. Primele declarații:„A vrut să construiască probe pentru procesul de divorț!

„Am depășit cu puțin 5 luni, deci am fost însărcinată în cam toată perioada carantinei. A fost o aventură, să zic', a încheiat actrița.

Candice și Joe s-au căsătorit în 2014, la doi ani de când s-au cunoscut la SuperBowl. Alți doi ani mai târziu, în luna mai, au devenit părinții unei fetițe pe nume Florence. Muzicianul are, de asemenea, două fete din căsnicia cu prima soție, Julie.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton