Iulia Albu, în rochie de mireasă la iUmor! Reacția lui Mihai Beandeac: "Am crezut că..."

 Dumitrache Laura
.

Iulia Albu și-a făcut apariția la iUmor, spre surprinderea celor trei jurați. Cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii se apropie de final, iar telespectatorii au avut parte de o surpriză uriașă. Celebra Iulia Albu a urcat pe scena iUmor pentru a-i lua la „roast” pe Delia, Cheloo și Mihai Bendeac. Cum a fost îmbrăcată creatoarea de modă?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Vedeta nu i-a iertat pe cei trei jurați și a avut un număr surprinzător. Mai mult, Iulia Albu s-a îmbrăcat în rochie de mireasă, iar acest lucru l-a uimit pe Mihai Bendeac. Ba chiar actorul a crezut că va cerut în căsătorie de celebra creatoare de modă.

Iulia AlbuIulia Albu

Creatoarea de modă le-a făcut o surpriză juraților de la iUmor și și-a făcut apariția pe scenă. Ediția în care va apărea Iulia Albu va fi difuzată duminică, 12 decembrie. Printre invitații speciali ai emisiunii au urcat pe scenă și George Buhnici, Zannidacge, Marina Almășan, Mihai Ban, dar și Iulia Albu.

Citește și: Cum a scăpat Iulia Albu de problema căderii părului:”Nu m-am axat doar pe medicație, ci și pe…”

Citește și: Ce mesaj a primit Iulia Albu de la mama ei, după ce a văzut-o la Asia Express:”A fost prima oară când…”

Citește și: Cum își câștigă Oana Radu banii, în pandemie:„Mă trezesc la 5 dimineața'

Citește și: Povestea impresionantă a Mariei Ojică de la SuperStar:„Mulți comentează cum arăt și că părinții mei…'

Iulia Albu: „Am venit să vorbim de femei”

Creatoarea de modă și-a făcut apariția pe scena iUmor, în cel de-al unsprezecelea sezon al emisiunii. Spre surprinderea juraților, Iulia Albu a venit îmbrăcată într-o rochie de mireasă. Vedeta i-a luat la roast pe Delia, Mihai Bendeac și Cheloo. „Am venit să vorbim despre femei!', le-a spus aceasta juraţilor.

Cu toate astea, Mihai Bendeac se aștepta la altceva din partea Iuliei. Actorul a crezut că Iulia Albu îl va cere în căsătorie, având în vedere că a fost îmbrăcată în mireasă. „La un moment dat a rămas într-o rochie de mireasă, dar nu înţeleam ce scrie pe ea. Am crezut prima dată că vrea să mă ceară în căsătorie, pe cuvântul meu de onoare', a mărturisit acesta, potrivit Libertatea.ro. De asemenea, Cheloo s-a declarat surprins de numărul Iuliei, mărturisind că a fost agresivă și sigură pe ea. În același timp, Copoț a conchis următoarea observație: „Adevărul e că în lumea modei, Iulia e un fel de Cheloo!”

Ce părere are Iulia Albu despre Mihai Bendeac

Iulia Albu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul românesc. Fosta soție a lui Mihai Albu ne-a obișnuit deja cu criticile vestimentare dure pe care le face la adresa vedetelor. Se pare că de ironia acesteia nu a scăpat nici Bendeac.

În urmă cu trei ani, Iulia Albu l-a criticat pe actor după ce a analizat forografiile cu acesta. Creatoarea de modă a comentat ironic obsesia lui Bendeac de a-și face selfie-uri în lift. „Mihai Bendeac „Jurnalulunuiburlac', dragul de el, a dat în patima selfie-urilor în lift. Total imprevizibil pentru el, aș spune. Nu-l regăsesc deloc în această ipostază cvasipițiponcistică', a spus Iulia, potrivit Unica.ro.

Delia, ironizată de Iulia Albu

Nici frumoasa Delia nu a scăpat de criticile Iuliei Albu. Invitată în emisiunea lui Măruță, fashionista a comentat evoluția vestimentară a artistei. Iulia a explicat diferențele dintre ipostazele de la începutul carierei și până în prezent.

Perioada Deliei nu a fost productivă stilistic, dar a fost necesară. A preferat mult timp ținutele cu fuste scurte, care să lase la vedere, dar să nu fie vulgare. Acum sunt demodate, dar atunci făceau furori. Are și zonă de nașă, arată bine cum vrea ea. Mă bucur că a renunțat la ombre, acest stil de a îți vopsi părul. Acum e într-un moment bun stilistic, nu trebuie să facă atât de mult efort pentru a fi un icon, este deja. Delia de acum nu se mai simte forțată să pozeze în lady sau cu tocuri, se simte bine și sport. Bravo!', a spus Iulia Albu, potrivit Playtech.ro.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton