Cum arată și cu ce se ocupă fiica lui Victor Ciorbea. Oana locuiește în America!

 Dumba Gabriela
.

Fiica lui Victor Ciorbea nu este un personaj foarte cunoscut în România, în ciuda celebrității de care se bucură tatăl ei și asta pentru că locuiește în America. Oana Ciorbea este măritată cu un afacerist american și locuiește în Florida, iar în vară a devenit proprietara unei case de aproape 8 milioane de dolari.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ginerele lui Ciorbea, Chandler Joel Reddy (40 de ani) este un director la o companie care are pe mână bunuri și investiții de circa 35 de miliarde de dolari. Tocmai de aceea, ultima investitiție făcută de Chandler nu a surprins prea mult. 

1-613679121-61367912

Potrivit informațiilor Fanatik, soțul Oanei Ciorbea a achiziționat recent o vilă fabuloasă, pe care a plătit 7,75 milioane de dolari. Spectaculoasa proprietate este amplasată în cea mai bună zonă a Floridei, beneficiind de o plajă privată de 200 de metri lungime.

Oana și Chandler s-au cunoscut în Statele Unite, ambii fiind absolveți de Harvard și s-au căstorit în 2013 la New York. Astfel, pe 20 iulie 2013, Victor și Lacrima Ciorbea au trăit și bucuria vieții, atunci când fata lor, Oana, s-a măritat în Statele Unite ale Americii cu iubitul ei, Chandler, în cadrul unei ceremonii care s-a desfășurat în New York.

Fiica lui Victor Ciorbea lucrează pentru o companie de pe Wall Street.

Citește și: Impresarul lui Petrică Mîțu Stoian răspunde acuzațiilor, în scandalul pe averea artistului:„Omul nu știa că moare, bunurile…’

Citește și: Cine este Artiom Topal de la SuperStar și cu ce se ocupă

Citește și: Codin Maticiuc, întrebat dacă i-a fost frică de Nuțu Cămătaru:„Când m-am dus prima oară la el…’

O să fim vreo opt, zece invitaţi din România. Normal că am emoţii, sigur că da. Ea este acolo de 15 ani şi jumătate. Se căsătoreşte cu un băiat care a terminat şi el Harvard-ul, tot Ştiinţe Economice. El a terminat exact când a ajuns ea, dar s-au întâlnit în apropiere de Wall Street', mărturisea în 2013 Victor C

La nivelul veniturilor, Victor Ciorbea s-a bucurat ca Avocat al Poporului de un salariu anual de 150.000 lei, dar și de o pensie specială de 157560 lei pe an. Și soția Lacrima aducea bani frumoși în casă: 93.000 lei din veniturile rezultate din avocatură, plus o pensie specială anuală de 199.200 lei.

foto: cancan.ro

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton