Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun: „Așa, de Sărbători”. Imaginea de pe patul de spital

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun. În urmă cu puțin timp, criticul de modă a postat o imagine pe rețelele de socializare, care i-a îngrijorat pe cei care o urmăresc. Aceasta se confuntă cu probleme de sănătate și a ajuns cu branula la mână, chiar în prag de sărbători. Iată ce s-a întâmplat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

În urmă cu câteva momente, pe contul de Instagram, Iulia Albu a postat o imagine de pe patul de spital. Se pare că vedeta se confruntă cu probleme de sănătate și se află sub supravegherea medicilor, chiar înainte de Crăciun. Ultima perioadă a fost una încărcată pentru criticul de modă, având în vedere proiectele de televiziune în care este implicată. Aceasta găzduiește două show-uri pe Antena Stars, respectiv „Poliția Modei' și „I.A cu stil'.

9-69-6

Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun. În aceste momente, fosta soție a lui Mihai Albu este internată într-o unitate medicală. Anunțul a fost făcut chiar de către acesta, căci a postat o imagine de pe patul de spital și un mesaj dedicat celor care o urmăresc.

Citește și: „Ești un etalon al prostului gust din România”.Iulia Albu a criticat dur o ținută purtată de Anamaria Prodan:

Citește și: Motivul pentru care Iulia Albu nu și-a vopsit nicioodată părul:'Știu că pare greu de crezut'

Citește și: Ce vrea să facă Winael Baldus de la Vocea României cu banii, dacă va câștiga marele premiu:„Am două lucruri în minte'

Citește și: Adrian Rus, soțul Vlăduței Lupău, și-a parcat bolidul de lux pe un loc rezervat persoanelor cu dizabilități

Iulia Albu a ajuns pe perfuzii, înainte de Crăciun

Pe contul de Instagram, vedeta a postat o imagine cu branula la mână, de pe patul de spital. Aceasta nu a oferit prea multe detalii despre diagnosticul primit din partea medicilor, în schimb, a scris un mesaj prin care a dat de înțeles că traversează o perioadă destul de aglomerată și, cel mai probabil, a cedat în fața volumului de sarcini.

„Așa, de Sărbători', a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor săi.

În ultima perioadă, tot mai multe vedete au avut nevoie de ajutorul medicilor. La rândul ei, Vlăduța Lupău s-a confruntat cu probleme de sănătate și a ajuns la spital, în urmă cu două zile.

„Nu sunt adepta regimurilor'

Într-un interviu pentru Viva!, Iulia Albu a vorbit despre modul în care se menține în formă. Aceasta a mărturisit că nu este adepta regimurilor alimentare, decât în situația în care starea de sănătate impune această măsură.

„Poate și pentru că cea mai mare parte a vieții mele am fost frustrată de faptul că era mult prea slabă, am renunțat la a mai contoriza foarte strict câte kilograme am sau câte calorii mănânc. Am antrenor cu care merg la sală, am antrenor cu care merg să alerg, respectiv iubitul meu, și am cel mai bun antrenor – pe fiica mea, care are grijă mereu să mă alerge suficient pentru a pierde caloriile în plus.

Mi se pare nociv ca fetele să citească în revistă și să vadă la televizor că trebuie să aibă o anumită greutate sau să arate într un anumit fel pentru a fi în linie cu celelalte persoane sau pentru a obține lucrurile mai ușor în viață.

De asemenea, nu sunt adepta regimurilor, deoarece, cu excepția situației în care sănătatea îți dictează asta, mi se pare total contraproductiv să vrei să fii mereu altcineva sau altfel decât ești', a declarat Iulia Albu.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton