Adda a plâns din cauza lui Nea Mărin, la Poftiți pe la noi: "Sunteți chiar nesimțiți, jur!"

 Dumba Gabriela
.

Adda a izbucnit în plâns în emisiunea Poftiți pe la noi, de la Antena 1, enervată maxim de câteva replici acide ale lui Nea Mărin. Dansatorul a făcut câteva glume în legătura cu relația dintre Adda și soțul ei, care, într-un final, au deranjat-o foarte mult pe cântăreață și l-a jignit, la rândul ei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Adda a plâns din cauza lui Nea Mărin, la Poftiți pe la noi. În ediția din 14 decembrie a emisiunii Poftiți pe la noi: Poftiți la târg, Adda și-a pierdut cumpătul. Obosită și muncită, cântăreața nu a mai suportat comentariile răutăcioase ale lui nea Marin, amplificate de cele ale colegilor și a răbufnit. Momentul s-a transformat într-o ceartă de proporții între ea și Cătălin Rizea.

1111

Adda a plâns din cauza lui Nea Mărin, la Poftiți pe la noi

Nea Marin și vedetele se pregăteau de masă pe „vibe, pe fericire', când deodată gazda emisiunii i-a spus o replică lui Cătălin Rizea, de față cu Adda, care a deranjat-o extrem de tare pe soție:

„Mă mir cum de ai atâta răbdare!', a spus nea Marin. „Eu, acuma, vorbesc foarte serios. Eu cu Cătălin am glume foarte mișto. Îi fac cu ochiul și începem contra Addei.'

„Eu n-am găsit un om, până acum, ca să aibă atâta răbdare cu o femeie. Jur, eu nu am văzut. Eu nu am răbdarea asta!', au fost replicile cu care nea Marin a dat start-ul tachinării.

Când au coborât treptele către sala de mese, Cătălin Rizea a alunecat și s-a lovit la picior. În acel moment, nea Marin a ținut să facă un alt comentariu răutăcios: „Te-au ajuns blestemele de la soția ta'.

Citește și: Cătălin Botezatu și Loredana Groza s-au sărutat, la ziua designer-ului:’Suntem liberi. Orice ar fi, nu te opri!’

Citește și: Marcela Fota a fost criticată dur de o colegă de breaslă, după ce s-a cuplat cu un tânăr de 23 de ani: „Ce drame făcea'

Citește și: Andreea Popescu credea că va avea o fetiță, dar va naște un băiețel:„Pregătisem ideea de cameră a surorilor, hăinuțele…’

Citește și: Iulia Albu a criticat-o dur pe Brigitte Pastramă:„Perioada ei de glorie a fost cât timp a fost căsătorită cu Ilie Năstase. După…’

Adda nu a mai suportat și a răbufnit ca un vulcan. Vedeta a spus ce a avut de spus, după care a plecat:

„Aoleu, dar încetați odată cu glumele astea. Sunteți chiar nesimțiți, jur', a spus Adda.

Și a plecat. Eu am crezut că e o glumă, că noi toate zilele astea chiar am glumit', a spus, pe de altă parte, nea Marin.

De ce s-au certat Adda și soțul ei la Poftiți pe la noi!

Cătălin Rizea s-a dus după Adda, însă nu a putut să o liniștească pe cântăreața enervată peste măsură:

„Exclus. Am venit și în condițiile în care am venit. Nu mă simt bine. Am stat în soare, am muncit. Am ridicat toate mesele astea singură. Nu există. Nu mă interesează', a spus Adda.

„A fost un foc pe care l-au alimentat toți', a spus Cătălin Rizea la testimoniale.

„Dar nu te certa cu mine!', a spus Adda, surprinsă de camerele de filmat. „Acum nu am greșit cu nimic! Haide că mă enervezi acuma, serios', a spus Cătălin.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton