Iulia Albu, critică aspră la adresa lui Smiley

 Alina Dan
.

Iulia Albu nu iartă nimic și pe nimeni atunci când vine vorba despre modă. Ai greșit, ți-a spus fără menajamente. Așa s-a întâmplat și cu Smiley, pe care l-a criticat din cauza… sacourilor pe care acesta le poartă. 

Într-o postare pe blogul ei, unde comentează ținute ale vedetelor precum Dan Capatos sau Anda Adam și dă verdicte dure. Un astfel de verdict a primit și Smiley.

Iulia Albu îl critică pe Smiley

'Smiley Omul  este un om ca noi toți. Are zile în care își spală singur parbrizul mașinii, zile în care încearcă să mediteze și nu reușește, și zile în care spânzură pur și simplu de un candelabru. Mai rău este cu zilele în care decide să poarte aceste sacouri atroce pe care Dumnezeau știe cine i le-a recomandat. Definitely a no, no.

Propun ca de fiecare dată când le poartă, 5% din cei 1 milion de followers să-l întrebe:  De unde vii la ora asta, pe unde ai umblat? Vii cu haina șifonată și cu părul deranjat?', scrie Iulia Albu.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton