Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan: „Milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu ...”

 Ifrim Georgiana
.

Iulia Albu a criticat dur una dintre aparițiile Anamariei Prodan. Fosta soție a lui Mihai Albu este recunoscută pentru criticile pe care le aduce vedetelor de la noi din țară. De data aceasta, Iulia Albu a analizat una dintre aparițiile Anamariei Prodan, iar verdictul a fost unul tăios. Care a fost detaliul care a transformat ținuta impresarei de fotbal într-una nereușită?

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

În noua ediție a sezonului „Poliția Modei', Iulia Albu și Ovidiu Buta comentează ținutele vedetelor din showbiz-ul românesc și parcursul lor vestimentar. Recent, cei doi critici de modă, alături de Xonia, și-au dat verdictul cu privire la ultimele apariții ale persoanelor publice de la noi din țară. Anamaria Prodan a fost luată în vizor, iar vestimentația sa a fost aspru criticată. Iulia Albu a devenit cunoscută pentru celebrele trofee „WOW' și „BAU' pe care obișnuia să le ofere vedetelor, în funcție de ținutele pe care le-au purtat.

anamaria-prodan-2anamaria-prodan-2

În ultima ediție a emisiunii, ținta remarcilor acide a fost cea mai cunoscută impresară de fotbal din România. Iulia Albu a criticat dur una dintre aparițiile Anamariei Prodan. Iată ce declarații a făcut criticul de modă la adresa acesteia!

Citește și: Cum se folosește Anamaria Prodan de experiența divorțului de Reghe, în plan profesional:„Nu știu care va fi taxa de intrare'

Citește și: Cum și-a câștigat Anamaria Prodan primii bani:„Făceam mii de dolari. Ne-am luat…'

Citește și: JLo și Ben Affleck, o poveste de dragoste ca-n filme.S-au căsătorit la 18 ani de la despărțire

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au căsătorit în secret:„În sfârșit am făcut-o'. Primele imagini de la nuntă

Iulia Albu a criticat-o dur pe Anamaria Prodan

Iulia Albu a susținut că i-a plăcut discursul Anamariei Prodan. La capitolul vestimentație, însă, lucrurile stau diferit. Criticul de modă a a afirmat că bijuteriile pe care impresa de fotbal le poartă tot timpul nu sunt bine integrate în ținute.

Aceasta a susținut că abundența de brățări și inele nu reflectă statutul Anamariei Prodan și nu susține compoziția ținutei.

„Mi se pare super discursul ei, mai ales în contextul în care știm cu toții cu arăta ea acum zece ani. Bijuteriile trebuiau să fie măcar într-o logică oarecare. Ea poartă tot timpul aceste bijuterii, la aproape orice și eu cred că statutul unei persoane, mai ales milionarii adevărați nu se afișează niciodată cu așa ceva. Nu este o ținută reușită!', a precizat Iulia Albu, potrivit spynews.ro.

Ce spune Anamaria Prodan despre stilul său vestimentar

Pe de altă parte, Anamaria Prodan a susținut că nu are un stil de modă definit, ci se îmbracă cu ținute care s-o avantajeze și care să reflecte personalitatea sa. Totodată, aceasta a mărturisit că nu este adepta hainelor din vitrine.

„Nu am un stil vestimentar care să mă reprezinte. Eu mă îmbrac oricum, nu știu, și nu mă interesează cum e moda. Eu mă îmbrac cum îmi place mie și cum îmi stă mie bine.

Eu dau tonul, nu copiez ținutele altora. Cel mai mult mă deranjează când cineva își cumpără ținuta din vitrină și nu este cu personalitate așa', a dezvăluit vedeta.

Anamaria Prodan s-a pozat în lenjerie intimă

În urmă cu câteva zile, impresara de fotbal a postat, pe rețelele de socializare, o fotografie în lenjerie intimă. Șatena are un stil de viață echilibrat și practică mult sport, motiv pentru care, la 49 de ani, arată senzațional.

Îmbrăcată într-o lenjerie neagră, în două piese, și accesorizată cu lanțuri și bijuterii fine, vedeta a pozat provocator. În doar câteva ore, aceasta a primit mii de apricieri și de comentarii din partea fanilor săi.

„Eu sunt Anamaria Prodan', este mesajul care însoțește fotografia în lenjerie intimă.

Sursă foto: Facebook, Instagram & capturi video

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton