De ce s-a despărțit Bogdan Mocanu de iubita lui misterioasă: „Pur și simplu, este o perioadă…”

 Borcilă Andreea
.

Motivul pentru care Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita lui misterioasă. Manelistul părea că este în culmea fericirii și că și-a găsit deja jumătatea. După o vreme în care și-a ținut iubita misterioasă departe de lumina reflectoarelor, protejându-i chipul în fotografii, cei doi nu mai formează un cuplu. Motivul l-a dezvăluit chiar artistul!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Bogdan Mocanu a devenit cunoscut după ce a participat la Puterea Dragostei, de la Kanal D, în sezonul doi. Tot acolo și-a început și relația cu o altă concurentă, Andra Voloș, formând unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din emisiune. După despărțirea de Andra, manelistul și-a găsit alinarea în brațele unei brunete misterioase, despre care nu se știu prea multe detalii.

bogdan-mocanu-7bogdan-mocanu-7

Cei doi însă au ales să meargă pe drumuri separate, iar anunțul a fost făcut chiar de către artist. Iată ce a declarat!

Citește și: Cum a reacționat Andra Volos de la Puterea Dragostei după ce Bogdan Mocanu s-a afișat cu noua iubită

Citește și: Drama lui Bogdan Mocanu.De ce plânge de trei ori pe an, în aceleași zile

Citește și: Romanița Iovan a izbucnit în lacrimi, la 8 ani și jumătate de la moartea lui Adrian Iovan:„Nu am fost tată pentru Albert'

Citește și: Ce moștenire valoroasă vrea Dan Negru să le lase copiilor lui:„Le-am și pus pe perete când n-oi mai fi eu, să rămână pentru ei'

Motivul pentru care Bogdan Mocanu s-a despărțit de iubita lui misterioasă

Celebrul manelist a avut o relație cu Andra Voloș, ambii concurenți la Puterea dragostei, de la Kanal D. După concurs și după despărțirea de Andra, artistul și-a găsit alinarea în brațele altei femei, pe care a vrut să o țină departe de lumina reflectoarelor. Astfel, în fotografiile publicate de el în social media, bruneta are fața acoperită cu un emoticon sau este întoarsă cu spatele, pentru a nu i se vedea chipul. De câteva luni, vloggerul a intrat în atenția tututor, datorită relației cu femeia misterioasă, dar și cu fiul ei, pe care artistul l-a îndrăgit imediat. Tânărul a făcut însă anunțul și a recunoscut că cei doi merg acum pe drumuri separate. Bogdan Mocanu are printre priorități proiectele lui profesionale, dar și amenajarea noii sale case, unde s-a și mutat.

Nu e ca și cum aveam multe poze cu ea. Pur si simplu este o perioada grea pentru mine pentru că m-am mutat în casa mea nou si am multe de făcut. Sunt indisponibil din punct de vedere emotional, nu am de gand să spun mai mult, a spus Bogdan Mocanu, într-un interviu pentru Antena Stars, scrie Spynews.

Cântărețul a descris-o pe iubita lui ca fiind bruneta și mai mare decât el cu mulți ani. Nu l-a interesat prea tare diferența de vârstă și a precizat că femeia este cunoscută, însă fără să menționeze cu ce se ocupă. Cei doi au petrecut sărbătorile împreună și au discutat telefonic unul cu părinții celuilalt.

Este brunetă, este mai matură decât mine cu mai mulțișori ani, darnu contează. Nu trebuie să fie o relație în care doar unul îl consumă pe celălalt, ne consumăm reciproc și e foarte mișto. Este cunoscută, nu neapărat artistă, dar nu vreau să spun cu ce se ocupă. Pe Instagram am văzut-o pentru prima oară. Am făcut sărbătorile împreună. Și Crăciunul și Revelionul și tot. Suntem nedespărțiți de o lună. A vorbit la telefon cu mama și eu am vorbit cu părinții ei, a spus Bogdan Mocanu.

Sursă foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton