Iubitul Anei Mocanu, primele declarații despre despărțire și vina fostei iubite: "Nu înțeleg postările ei, nu știu de ce face asta!"

 Dumba Gabriela
.

Când era fericită că și-a găsit, în sfârșit, jumătatea, Ana Mocanu este, din nou, singură. După un carusel de emoții, multe despărțiri și împăcări în relația lor de câteva luni, Rareș și Ana au decis să meargă pe drumuri separate. De vină pentru discuțiile lor ar fi Rose, fosta iubită a tânărului, însă acesta neagă orice implicare a celei supranumite „mulatra lui Mazăre”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

După ce Ana Mocanu a anunțat că este singură, Rareș a făcut și el o serie de declarații legate de motivele despărțirii. Tânărul susține că nu are nici o legătură cu Rose și că „mulatra lui Mazăre” nici măcar nu a fost iubita lui, ci doar o aventură. Rareș nu înțelege de ce aceasta din urmă a postat acum fotografii cu ei doi, vechi de doi ani, timp în care nu s-ar mai fi văzut.

'Ne-am despărțit duminică. Am purtat o discuție și am căzut de comun acord că așa este cel mai bine. Nu are legătură cu Rose. Chiar nu înțeleg postările de acum 2 ani. pur și simplu, nu știu de ce face asta. Am avut o relație foarte frumoasă, în care ne-am iubit. E un om extraordinar de care m-am îndrăgostit. Amândoi am vrut despărțirea. Așa este cel mai bine pentru amândoi. Afacerea va merge înainte cu sau fără ea. Și eu aveam același gânduri, chiar a fost o relație în care ne-am iubit cu adevărat. A fost totul foarte frumos. Fosta mea relație… eu cu Rose ne-am văzut de 4-5 ori și atât, în câteva săptămâni, nu a fost o relație cu adevărat. A fost ceva „just for fun', nu a fost o relație. Tocmai de asta nu înțeleg postările ei. Noi am fost foarte corecți unul față de altul. Eu când iau o decizie, o iau, nu mă întorc înapoi.', a declarat Rareș pentru Antena Stars.

Fostul iubit al Anei consideră că asistenta TV nu trebuia să vorbească cu Rose, ci doar să o ignore. Fiind o situație grea și pentru el, Rareș a decis să-și închidă toate rețelele de socializare.

'Am iubit-o, încă o mai iubesc, nu poate să treacă așa în câteva zile. Eu sunt o persoană mai radicală, am nevoie de puțină liniște, nu trec printr-un moment prea bun al vieții mele, de aia mi-am închis conturile de socializare. Nu am mai vorbit și nici nu îmi doresc. Trebuia să o ignore, pur și simplu.', a adăugat Rareș.

Ana-Maria-Mocanu-3-1Ana-Maria-Mocanu-3-1

Cine este femeia din cauza căreia Ana a luat foc

Înainte de relația cu Ana Maria Mocanu, Rareș s-a iubit cu Rose, femeia care a avut o relație și cu Radu Mazăre. De curând, fosta parteneră a iubitului Anei Mocanu a început să posteze mai multe fotografii în care apare cu Rareș, pe rețelele de socializare. Și asta nu e tot! Ceea ce a înfuriat-o pe brunetă au fot descrierile mult prea personale cu privire la povestea lor de iubire.

Ne-am iubit într-un fel, stil în care nici o altă relație nu ar fi putut rezista. A fost o iubire nebună, plină cu toate condimentele, dar frumoasă. Eu am fost cea care a greșit, dar am rămas prieteni.’, a scris Rose pe Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton