A murit Malik B, cofondator al trupei The Roots. Rapperul avea 47 de ani

 Cica Cristina
.

Rapperul american Malik B., cofondator al grupului The Roots, a încetat din viață la vârsta de 47 de ani! Anunțul decesului a fost făcut de trupă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Pănă la acest moment nu se cunoaște cauza decesului, dar nici locul sau data exactă când și-a pierdut viața.

Cu lacrimi în ochi, vă anunţăm cu regret decesul iubitului nostru frate Malik Abdul Basit, component timp de multă vreme al grupului The Roots. Sperăm că va rămâne în amintirile noastre pentru devoţiunea lui faţă de islam, fraternitatea şi inovaţia lui şi drept unul dintre rapperii cei mai talentaţi din toate timpurile', au transmis membrii trupei pe Instagram.

Citește și: Lidia Buble vorbește în premieră despre toate schimbările prin care a trecut în 2020:„Acest an a fost total neașteptat. Încă nu am terminat adaptarea'/ EXCLUSIV

Trupa The Roots a fost înființată în urmă cu 33 de ani de Questlove şi Black Thought. La scurt timp, în trupă a intrat și Malik B., care alături de Hub au reușit să facă performață, ducând trupa la un nou nivel: a ajuns printre cele mai respectate și urmărite trupe de rap din lume.

Citește și: Andra Volos a spus adevărul despre despărțirea de Bogdan Mocanu!Ce nu a mai funcționat între foștii concurenți de la Puterea Dragostei

Primul album a fost lansat în 1993, Organix', ocazie de care trupa a profitat pentru a anunța apropierea față de hip-hop.

Cu Malik B. în trupă, The Roots a lansat albumele Do You Want More?!!!??!' (1995) şi Illadelph Halflife' (1996), care s-au bucurat de un real succes, notează stirileprotv.ro.

Citește și: Raluca Tănase de la Bambi, prima vedetă eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities.Ce a făcut imediat după emisiune

Things Fall Apart' din 1999 a fost ultima producţie discografică a trupei la care a luat parte şi Malik B, înainte de a părăsi grupul.

Sursa foto: Captură YouTube

Citește și: Despărțiți, dar împreună!Cum au fost surprinși Lidia Buble și Răzvan Simion când credeau că nu-i vede nimeni

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton