Îți dau lacrimile! Mesajul cutremurător postat de Alexandra Măceșanu, cu puțin timp înainte de a dispărea

 Oana Pantazi
.

Contul de socializare al Alexandrei Măceșanu are acum zeci de mii de urmăritori. Din păcate, acest record este unul cauzat de faptul că tânăra nu mai este în viață… Acum, postările ei capătă o altă conotație, mai ales când îi vezi planurile de vacanță…

Faptele abominabile ale criminalului din Caracal au îngrozit o țară întreagă și, din cauza incompetenței organelor statului, acum, două tinere nu mai sunt în viață. Li se spune „victimele”, dar Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu au fost două tinere pline de viață, cu planuri de viitor… Viitor care le-a fost stopat în mod dramatic, cu complicitatea celor care trebuiau să le ajute.

Până acum opt zile, Alexandra Măceșanu, o puștoaică de 15 ani, din comuna Dobrosloveni (Olt), era o fată ca oricare alta – cu preocupări, visuri și speranțe de adolescentă. Toate acestea au luat sfârșit, la fel ca și în cazul Luizei Melencu, în momentul în care Alexandra s-a urcat în mașina condusă de Gheorghe Dincă – un „domn” în vârstă, care prezenta încredere -, pentru a ajunge în Caracal.

„Vara asta va fi de neuitat!”

Acum, Alexandra trăiește doar în amintirile celor care au iubit-o, contul ei de socializare ajungând în ultimele zile la 44.000 de urmăritori. Cei care i-au vizitat pagina de Facebook, fie din empatie, fie din curiozitate, s-au cutremurat când au dat peste una dintre ultimele postări ale Alexandrei, care acum capătă cu totul alte conotații… Tânăra a făcut un colaj fotografic din patru instantanee cu mare, plajă, lună plină, răsărit de soare și un grup de tineri distrându-se la malul mării. Comentariul pe care l-a pus în dreptul pozei – la vremea respectivă, unul previzibil – acum te face să izbucnești în lacrimi, deoarece Alexandra a scris: „Vara asta va fi de neuitat!”

Din păcate, vara asta va deveni una de neuitat pentru familia și prietenii ei, dar și pentru noi, toți cei care am asistat neputincioși la cel mai negru coșmar al unei tinere și al părinților ei…

„Dacă durerea vine…”

Un alt mesaj cutremurător, postat de Alexandra pe 19 iunie, îți face pielea de găină.

„Dacă durerea vine, vine și fericirea. Ai răbdare”, a scris Alexandra Mâceșanu pe Facebook, mesaj care în momentul actual are peste 5.000 de reacții din partea celor care se roagă să fie găsită în viață.

 

polițistul de la 112polițistul de la 112

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton