Alexandru Arșinel se recuperează după atacul cerebral: „Oamenii mă doresc sănătos, să-i fac să zâmbească” / Unde se va muta actorul pentru o perioadă

 Dumba Gabriela
.

La începutul lui iulie, maestrul Alexandru Arșinel a trecut printr-o mare cumpănă. Actorul în vârstă de 80 de ani a stat la Terapie Intensivă, suspect fiind de atac cerebral. La o lună distanță, Arșinel se simte mai bine și se va muta la Sinaia, o perioadă, pentru a se recupera.

Alexandru Arșinel și soția sa, Marinela sunt căsătoriți de peste 50 de aniAlexandru Arșinel și soția sa, Marinela sunt căsătoriți de peste 50 de ani

„Oamenii mă doresc sănătos, să-i fac să zâmbească, mai ales acum în momentele astea, când una dintre cele mai mari actrițe ale Naționalului…e o veste foarte tristă, a fost o mare actriță (Florina Cercel, n.r.).

Peste câteva zile mă voi duce să mă odihnesc puțin la Sinaia, într-un cuibușor de nebunii, mi-e dor de aerul de acolo, de liniștea de acolo. Simți nevoia, ai nevoie de o gură de oxigen, săptămâna viitoare o să trag o fugă până la Mărășești. Mă duc cu soția, cu Ioana, doamna care are grijă de soția mea și, în așteptare, pentru prietenii care vor trece spre munte, poate vor mai opri, din când în când și la mine', a povestit Alexandru Arșinel, la „Răi da Buni'.

A trecut printr-o mare cumpănă

La începutul lunii iulie, actorului i-a scăzut prea mult tensiunea și se pare că a fost vorba despre un accident vascular cereral. „Organismul este o chestie de mașinărie totală, dacă sare niște curse ale motorului, motorul se îneacă. Așa e inima. Inima nu a mai oxigenat creierul”, a declarat el, potrivit spynews.

„Faptul că am această supărare de acasă mă face uneori să uit de mine cu săptămânile. Dacă nu mă gândesc la problemele de sănătate, e bine. Dacă mă gândesc, încep să fac tensiune. Mai merg la doctor cu unele probleme de tensiune, rinichiul văd că funcţionează, dar cu picioarele sunt nasol. Masa musculară mă supără, nu prea mai am muşchi la picioare, nu mă mai ţin picioarele. Iau foarte multe medicamente, în jur de 20 de pastile pe zi”, spunea actorul pentru Click!. 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton