O mai ții minte pe ispita care nu ieșea din casă fără 1000 de euro? Ce face Bianca Pop de la Insula Iubirii

 Dumba Gabriela
.

Bianca Pop a fost una dintre cele mai cunoscute ispite de la Insula Iubirii, însă dincolo de ipostazele sexy în care a apărut în respectivul show de la Antena 1, aceasta a devenit celebră cu o replică memorabilă. Bianca Pop a spus, la un moment dat, că ea nu iese din casă fără 1000 de euro în portofel.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Bianca Pop a avut noroc la bani, conform propriilor declarații, dar mai puțin în dragoste. Pe de o parte se lăuda în diverse interviuri cu gențile, hainele și pantofii de lux din garderobă, iar pe de alta se plângea de umilința îndurată din partea fostului iubit.

32243224

Potrivit declarațiilor sale, tânărul respectiv i-a cerut înapoi cadourile de lux pe care i le-a făcut în timpul relației, numai un ceas valorând 16.000 de euro.

După multe controverse iscate în showbiz, Bianca Pop a dispărut din lumina reflectoarelor și a dat o explicație bizară pentru această decizie.

'De ce ai dispărut așa de pe rețelele de socializare?', a întrebat-o un fan, pe Instagran. 'Așa am simțit eu', a fost răspunsul brunetei.

'A fost decizia mea să lipsesc de la TV. Aveam nevoie de liniște', a scris Bianca Pop pe contul său de Instagram.

Potrivit surselor Spynews, bruneta ar locui acum în chirie, însă Bianca a demontat toate informațiile apărute. Mai mult decât atât, vedeta susține că, doar pentru că a refuzat să mai apară la TV, nu înseamnă că a dispărut de tot.

'Nu stau în chirie! Aș dori să terminați cu aceste minciuni! Dacă nu mi-am dorit să apar și am refuzat să fac acest lucru nu înseamnă că am dispărut', le-a mai spus diva sexy fanilor.

Citește și: Anda Adam a divorțat în secret? Dovezile care arată clar că artista și Sorin nu mai formează un cuplu

Citește și: Teo, primele declarații despre o nouă căsătorie, după ce a trecut prin două divorțuri: „Ne vom gândi să facem niște acte’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum arată și cu ce se ocupă soția lui Dan Capatos. Sunt împreună de 20 de ani

Cu ce declarație a inflamat Bianca Pop internetul

În urma aparițiilor la mai multe emisiuni de televiziune, ispita a făcut următoarea declarație, pentru care va rămâne cu siguranță în istoria celor mai citate și comentate replici din showbiz:

„Vreau să-mi deschid niste afaceri. La o femeie, dacă vrei să vezi calitatea ei trebuie să te uiți la încălțăminte, dacă pantofii sunt murdari este o femeie jegoasă. Trebuie să vă uitați și la manichiură, astea spun tot despre o femeie.

Eu nu ies din casă dacă nu am în poșetă minimum cash 1.000 de euro plus bani pe carduri. Mă simt ca o boschetara. Cum să ies în oraș fără 1.000 de euro? Mie îmi intră banii săptămânal, dar nu mă laud.

Dacă am o prezentare pe podium sau trebuie să merg la o nuntă ca dansatoare pornesc de la 1.000 de euro. Mai puțin de atât nu mă deranjez.

Dacă e nevoie să fac un live dintr-un magazin sau ceva, fac și pentru oameni modești și le iau 300 de euro ca să le arăt ce înseamnă numele meu, iar ulterior trebuie să-mi dea minimum 500 de euro pe lună'.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton