Margherita de la Clejani, trimisă în judecată! A făcut un accident sub influența substanțelor interzise, anul trecut

 Lăstun Ana Maria
.

Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată, asta după ce, anul trecut, a produs un accident în timp ce se afla sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. Familia Clejanilor se află acum în fața unor noi provocări, având în vedere că urmează să înceapă procesul.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată, tânăra fiind pusă sub acuzare în cadrul unui proces penal, după ce a produs un accident de circulație în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. Potrivit documentelor oficiale, Margherita a fost trimisă în fața judecătorilor și, după cum scrie în lege, chiar riscă să meargă la inchisoare pentru 'conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe', potrivit WOWbiz.ro.

Citește și: Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram. Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Citește și: Viorica și Ioniță de la Clejani, reacție neașteptată despre Fulgy și Margherita: 'Ei cred că totul li se cuvine'

Citește și: Margherita, implicată într-un nou scandal! Fata Clejanilor e căutată de Poliție, după ce ar fi lovit și amenințat două femei

Citește și: S-a pierdut cu firea! Ioniță de la Clejani, reacție violentă după ce Margherita ar fi agresat două femei pe Calea Victoriei

Deși dosarul a fost înregistrat săptămâna trecută la Judecătoria Sectorului 4, data primei înfățișări încă nu a fost afișată. Teoretic, potrivit Codului Penal, orice persoană care conduce sub influența substanțelor interzise riscă pedeapsa cu închisoarea și ar putea petrece între 1 și 5 ani în spatele gratiilor. Cu toate acestea, Margherita pare să aibă noroc, având în vedere că procurorii i-au încadrat fapta la articolul 336, alin. 2 din Codul Penal. Astfel, fiica Clejanilor s-ar putea alege doar cu o amendă prevăzută pentru persoanele care conduc sub influența alcoolului sau a drogurilor.

margherita-de-la-clejani-poate-ajunge-la-inchisoare-1margherita-de-la-clejani-poate-ajunge-la-inchisoare-1

Margherita de la Clejani a fost trimisă în judecată! Detaliile accidentului

Deși pedeapsa poate fi redusă, circumstanțele Margheritei pot fi considerate agravante, relatează WOWbiz.ro, întrucât a produs un accident de circulație în timp ce se afla sub influența substanțelor interzise. În luna mai, în anul 2020, Margherita de la Clejani a produs un accident de circulație la primele ore ale dimineții. Mai exact, a pierdut controlul volanului și a lovit o mașină parcată pe prima bandă. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au testat-o cu alcooltestul, însă nu s-a detectat alcool în sânge.

Ulterior, comportamentul Margheritei i-a determinat pe oamenii legii să continua ancheta și au supus-o testării cu aparatul DrugTest, iar rezultatul a fost, în defavoarea Margheritei de la Clejani, pozitiv. Tânăra a fost escortată la Institutul Național de Medicină Legală și în urma probelor biologice care s-au recoltat, specialiștii au depistat consumul de substanțe interzise.

Atunci, Margherita și familia ei au transmis presei, în repetate rânduri, că artista nu ar fi consumat droguri, ci o combinație de medicamente, respectiv pastile de slăbit și pastile pentru ameliorarea durerilor menstruale, un cocktail nefericit care ar fi condus-o în acea sitație. Totul, agravat de curele repetate de slăbire pe care Margherita le ține de ani buni.

Margherita s-a mai ales cu un dosar penal, după ce a bătut o maimuță

De altfel, pe lângă acest dosar în care este cercetată, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani s-a mai ales cu un dosar penal după ce Tudor Ionescu, consilier în Primăria Capitalei, i-a făcut plângere pentru faptul că și-a agresat maimuța-animal de companie pe care o deținea.

„În urma imaginilor pe care presa le-a arătat cu cele două persoane care plimbau acel primat prin București și îl manevrau într-o manieră foarte bruscă, fiind chiar lovit la un moment dat, am trimis  două sesizări, una către Garda de Mediu și una către Poliția Națională cu privire la aceste rele tratamente, pentru că așa sunt ele încadrate și cu privire la documentele de proveniență ale acelui animal, pentru că vorbim de un animal sălbatic care are anumite documente, prin care se poate verifica dacă nu provine din braconaj.', declara Tudor Ionescu, la momentul respectiv.

Sursa FOTO: Facebook.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton