Irinel Columbeau, gest neașteptat față de Mr. Pink și Monica Gabor: "Așa mi s-a părut normal"

 Dumba Gabriela
.

Irinel Columbeanu se pregătește pentru lansarea cărții sale, „Apofenia', în paginile căreia a făcut mărturisiri și despre căsnicia cu Monica Gabor. În mod surprinzător, Irinel Columbeanu i-a invitat la marele eveniment și pe Mr. Pink și Monica Gabor. Cei trei au o relație civilizată, situație nu foarte populară în România între foști soți și actual iubit.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA DE IANUARIE! GRATIS, AICI!

Cu toate că este iubitul Monicăi Gabor de mai bine de zece ani, miliardarul chinez nu a ajuns însă niciodată în România, așa că Irinel Columbeanu s-a gândit că lansarea cărții sale ar putea fi o ocazie bună pentru acesta de a ne vizita țara. Deși face dezvăluiri din timpul căsniciei sale cu Monica și despre alte iubite care i-au urmat acesteia, Iri este convins că fosta soție nu va fi deranjată de acest lucru.

06d53e2e53805a23707faf7ad98e0eed-106d53e2e53805a23707faf7ad98e0eed-1

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe.

Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România', a mărturisit Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Irinel a văzut-o acum un an ultima oară pe Monica

Irinel Columbeanu spune că ultima oară s-a întâlnit cu Monica Gabor în urmă cu un an, în București.

„Vreau să vină la lansare, așa ar fi frumos. Nu vreau însă să-i fac probleme, eu am invitat-o. De acum un an nu a mai fost în țară.

Anul trecut în februarie, ne-am întâlnit, de aceea m-am și gândit că poate vine și anul ăsta. Atunci m-am văzut cu ea, nu și cu Irina. S-a dus la Bacău, și după ne-am întâlnit', a adăugat fostul afacerist de la Izvorani.

Citește și: Liviu Vârciu a plâns la TV când a vorbit despre tatăl și fratele lui, care au murit:„Un an foarte greu

Citește și: Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, scandal după primul termen de divorț:„Va fi decăzut din drepturile părintești. O să i-l iau pe Bebeto!’

Citește și: Ștefan Bănică a răbufnit în mediul online, după ce Lavinia Pârva a fost făcută „pițipoancă’: „Marș afară’

Ce a scris Irinel Columbeanu în cartea „Apofenia”

Irinel Columbeanu se pregătește pentru lansarea cărții „Apofenia', al doilea volum din trilogia „Istoriile unui vehement’. În acest volum, Irinel Columbeanu atinge subiecte sensibile și controversate din viața sa.

Totodată, afaceristul a publicat imagini vechi cu Monica Gabor, pe care puțină lume și le mai amintește și a vorbit despre botezul Irinei, unul dintre cele mai stresante evenimente din viața sa.

Botezul Irinei a avut loc, în mai 2007, lună în care Irinel Columbeanu a împlinit 50 de ani, iar petrecerea de după botez s-a hotărât să se contopească cu a 50-a aniversare a zilei de naștere care cădea duminica, într-un party comun, pe care să-l organizeze acasă la ei în seara ultimei sâmbete din mai’, conform unui pasaj din cartea încă nepublicată a lui Irinel Columbeanu.

Botezul opulent, pentru care milionarul ar fi scos din buzunar, la vremea respectivă, în jur de 100.000 de euro, a atras și atenția Patriarhiei care, pentru a se asigura că mondenii de la Izvorani nu păcătuiesc’, a trimis special doi preoți ca să participe la ceremonia religioasă.

Irinel Columbeanu mărturisește că a fost sunat și apostrofat de Patriarh, la urechile căruia ajunsese informația că micuța Irina o să fie îmbrăcată la botez cu chiloței ornați cu cristale Swarovski’.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton