Povestea dramatică de viață a unei concurente MasterChef. Gabriela Dima s-a luptat cu leucemia

 Dumitrache Laura
.

MasterChef a revenit pe micile ecrane, la Pro TV, după o pauză de doi ani. Cei trei jurați Chef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu i-au întâmpinat pe concurenții care au venit cu farfurii excepționale, dar și cu povești de viață emoționante. Este și cazul Gabrielei Dima, concurenta care le-a oferit tuturor oamenilor o adevărată lecție de viață.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Prima Ediție a emisiunii „MasterChef' i-a entuziasmat pe telespectatori, iar acum se cunosc care sunt primii 9 concurenți care au reușit să-i impresioneze pe chefi cu farfuriile lor. Printre aceștia se numără și influencerița Gabriela Dima care a primit șansa să lupte mai departe.

Gabriela DimaGabriela Dima

Prima ediție MasterChef 2022 a fost marcată de mai multe momente emoționante. Unul dintre concurenți i-a impresionat profund pe jurați, în special pe chef Joseph Hadad, care a izbucnit în lacrimi în fața camerelor de filmat. De asemenea, Gabriela Dima i-a surprins pe cei trei jurați cu preparatul ei, dar și cu povestea sa de viață.

Citește și: De ce a plâns Joseph Hadad la MasterChef. Și-a adus aminte de moartea soției:”Eu știu ce simți în sufletul tău…”

Citește și: Cine sunt jurații Masterchef România 2021.Chef Foa revine la PRO TV

Citește și: Cine este Ramona Crăciunescu de la Survivor 2022.A apărut într-o reclamă cu Mihai Bobonete

Citește și: Anamaria Prodan nu i-a dat voie lui Reghe să aibă conturi pe rețelele de socializare:„Ce fel de bărbat ești, mă, nebunule, tu?'

Gabriela Dima, concurentă MasterChef, s-a luptat cu o formă rară de leucemie

Gabriela Dima, în vârstă de 33 de ani s-a numărat printre concurenții noului sezon MasterChef. Gabriela gătește des, iar prietenii îi spun „Domnișoara friptură', aceasta fiind cunoscută în mediul online și ca food influencer. Miercuri seara, Gabriela a venit hotărătă în fața celor trei jurați, mărturisindu-le că bucătăria face parte din viața ei.

Pe lângă farfuria care i-a impresionat pe chefi, Gabriela le-a prezentat o poveste de viață dramatică. În spatele zâmbetului sincer, tânăra ascunde o dramă tristă. În urmă cu câțiva ani, Gabriel s-a confruntat cu o problemă de sănătate hematologică, suferind de cea mai rară formă de leucemie.

Din fericire, Gabriela s-a vindecat complet, fără ajutorul unui transplant, iar acum este bine. „M-am vindecat. Este totul în regulă. Bucătăria, pentru mine, înseamnă fericire. Gătesc pentru prieteni, ei sunt fericiți și eu sunt fericită', a spus Gabriela Dima la MasterChef.

Gabriela Dima i-a impresionat pe chefi cu preparatul său

Concurentă la MasterChef, Gabriela Dima a gătit foie gras cu tartar de mango și sos fructe de pădure. În momentul în care chef Joseph Hadad a gustat din farfurie, influencerița a declarat că este mulțumită 95% de preparatul ei. Mai mult, Gabriela Dima este sigură că va câștiga noul sezon al emisiunii culinare.

Chef Radu Dumitrescu a felicitat-o pentru farfuria sa. „Tare curios aș fi fost să văd cum ar fi arătat cei 5%. Ai făcut un foie gras extraordinar, nota 10„. Astfel, Gabriela Dima a plecat acasă cu un șorț, numărându-se printre cei nouă concurenți aleși în prima ediție a emisiunii.

Cine sunt jurații „MasterChef' 2022

Cjef Joseph Hadad, Chef Foa și Chef Radu Dumitrescu sunt cei trei jurați ai noului sezonul MasterChef 2022. Aceștia vor juriza preparatele celor înscriși în cel mai cunoscut show culinar. Ca să poată avea șansa la marele premiu, con„da'.zcurentii care s-au înscris în competiție trebuie să primească cel puțin doi de „da'.

Odată ajunși în bucătărie, concurenții vor duce o adevărată luptă culinară, iar cei mai buni se vor califica pentru probele finale. Chefii sunt pregătiți și nerăbdători să găsească cel mai bun bucătar. Deși au stiluri diferite, cei trei chefi fac o echipă minunată, iar concurenții vor avea parte de experiențe de neuitat alături de ei.

„Mă bucur și mă simt onorat să fac parte din juriul «MasterChef» și în acest sezon. Este un show culinar ce promovează pasiunea adevărată pentru gastronomie. Am alături de mine doi colegi de breaslă profesioniști, cu care sunt convins că voi face o echipă foarte bună.', a spus Chef Joseph Hadad.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton