Irinel Columbeanu, despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor: „Am niște amintiri dragi”

 Ifrim Georgiana
.

Irinel Columbeanu, mărturisiri despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor. Afaceristul și fosta sa soție au fost căsătoriți între anii 2006 și 2011. Într-un interviu recent, acesta și-a amintit despre momentul în care a decis ca Monica Columbeanu să-i devină soție. Iată ce declarații a Irinel Columbeanu!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Din anul 2006 până în 2011, Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți și au împreună o fată în vârstă de 15 ani. Cei doi au divorțat după 5 ani de mariaj, după ce a apărut în presă o filmare cu afaceristul și două blonde în jacuzzi, în vila de la Izvorani.  Monica i-a cerut divorțul printr-un e-mail, în timp ce era plecată în America. Acum, afaceristul a vorbit despre momentul în care a cerut-o în căsătorie pe fosta sa soție. Totul s-a întâmplat în grădina sediului ProTV.

irinel-1irinel-1

Irinel Columbeanu, mărturisiri despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor. Afaceristul a susținut că acest moment nu intră la capitolul „greșeli din viața sa'.

Citește și: Monica Gabor are o datorie uriașă de plătit în România.Fosta soție a lui Irinel Columbeanu a reușit să ocolească executarea silită

Citește și: Cu ce se ocupa Monica Gabor, la începutul relației cu Irinel Columbeanu:„Ar râde lumea de mine, dar…'

Citește și: Dani Oțil, scrisoare emoționantă pentru fiul său, Tiago:„Tu nu face ca mine, tată'

Citește și: Cristina Șișcanu, provocare pentru Cătălin Botezatu, după ce s-au certat de mai multe ori:„Îl aștept să ne reglăm conturile'

Irinel Columbeanu, mărturisiri despre momentul când a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor

Irinel Columbeanu a cerut-o în căsătorie pe Monica Gabor în grădina sediului ProTV. Totul s-a întâmplat în urmă cu 11 ani, iar afaceristul își amintește cu drag de acest moment.

„Eu, sincer, am niște amintiri dragi care mă leagă de acest studio, chiar ca și clădire, unde ne situăm acum. Aici am asistat la niște filmări pe care le făcea fosta mea soție, Monica, și, într-o pauză am ieșit să fumez o țigară și să vorbesc cu nașul nostru, domnul Matei Miko. I-am mărturisit faptul că mi-a trecut prin minte să o cer de soție. Eram afară, în grădina asta, care era aici.

Deci, asta nu intră la capitolul greșeli, au existat alt gen de greșeli', a declarat Irinel Columbeanu, potrivit cancan.ro.

Câți bani a pierdut Irinel Columbeanu

În cadrul aceluiași interviu, Irinel Columbeanu a susținut că, dacă s-ar putea întoarce în timp, ar alege tot banii în detrimentul liniștii. Mai mult, acesta a vorbit și despre sumele pe care le-a pierdut de-a lungul anilor din investițiile neprofitabile.

Cosmina Păsărin: '-Dacă ați putea să vă întoarceți în timp, ce ați alege? Banii sau liniștea?'

Irinel Columbeanu: '-Banii'.

În legătură cu banii pierduți de-a lungul timpului, afaceristul a declarat: „Niște sute de milioane de euro'.

„Regret divorțul'

Irinel Columbeanu a mărturisit că regretă divorțul de Monica Gabor, însă este de părere că, în cele din urmă, acest eveniment a fost în favoarea Irinei.

Da, regret divorțul, cu toate că una peste alta înlănțuirea ulterioară a consecințelor sale nu a fost chiar defavorabilă Irinei. Și nici Monicăi și, dacă mă gândesc bine, nici mie. Dumnezeu știe întotdeauna ce să ne arunce în cale. Dacă nu era acel scandal, nu se ajungea aici. Pe Dan Capatos am fost supărat cam un an, până când mi-a mărturisit singur ce făcuse, la un șpriț, într-un club’, a mărturisit Irinel Columbeanu, pentru Playtech.ro.

Sursa foto: Arhivă Viva!

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton