De ce Smiley nu a mers în vacanță cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine: "Nu am avut ocazia să..."

 Dumba Gabriela
.

Smiley nu a mers în vacanță cu Gina Pistol și fiica lor, Josephine, iar vedeta Antena 1 a explicat de ce a trebuit să plece singură la mare, doar cu fetița de un an și șase luni. Aceasta a fost prima vacanță a fetiței lui Smiley, însă artistul nu a putut fi alături de fete. Cu toate astea, Gina Pistol spune că s-au simțit foarte bine pe litoralul românesc.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Gina Pistol a mărturisit că Smiley nu a putut merge în vacanță alături de ea și de Josephine, pentru că a avut fimări pentru emisiuni, dar și concerte. Chiar și așa, micuța Josephine s-a simțit foarte bine la mare, mai ales pentru că acolo unde au mers erau mai mulți copii și a avut cu cine să se joace.

78797879

Smiley nu a mers la mare cu Gina Pistol și fiica lor

Pentru că acum Smiley nu a putut să le fie alături, Gina Pistol a plănuit o vacanță unde să meargă toți trei, dar nu curând, ci în luna ianuarie.

Prezentatoarea TV a dezvăluit că atunci când ea și artistul sunt ocupați, o femeie stă cu fiica lor.

„I-a plăcut foarte mult (n.r lui Josephine) și erau foarte mulți copii! (…) Și mama (n.r au fost ele două în vacanță și mama vedetei). Andrei nu a putut veni. A avut concerte, filmări… Vom mai avea vacanțe, sper eu.

Cred că în ianuarie o să plecăm toți trei la soare, la mare, dar cât a fost vara asta, din păcate, nu am avut ocazia să mergem toți trei.

Citește și: Când începe iUmor, sezonul 13. Ce schimbări au loc în emisiune:„E cel mai bun sezon’

Citește și: Giani Kiriță a făcut-o pe Lidia Buble să plângă la Sunt celebru, scoate-mă de aici!:'Îmi pare rău pentru ea, dar…'

Citește și: De ce divorțează Daniel Onoriu și soția lui, de fapt:„Nu îl iert indiferent ce ar mai face. Totul a pornit de la…’

Și el a avut de filmat emisiunile lui, a avut concerte… Noi ne pregătim pentru un nou sezon de „Chefi la Cuțite!'. Avem o doamnă care ne ajută (n.r să stea cu Josephine)', a mărturisit Gina Pistol, pentru Antena Stars.

Gina Pistol a postat o fotografie de pe litoralul românesc cu fiica ei și a mărturisit că cea mică iubește marea.

‘Fiica iubește marea. Eu iubesc muntele”, a scris Gina Pistol pe rețelele de socializare.

Cum se descurcă Gina Pistol cu creșterea fiicei sale

Gina Pistol a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu un an și jumătate, iar prezentatoarea TV recunoaște că este destul de epuizată uneori, însă susține că Smiley este cel care o ajută tot timpul și îi este alături în creșterea micuței lor.

‘Când ai copil trebuie să ai energie. Nu mai am. Am și eu momentele mele când vreau să mă izolez un pic ca să îmi încarc bateria, dar pentru copil când simți că nu mai poți, tot mai poți un pic. Andrei mă sprijină foarte mult. Adică, când mă vede că nu mai pot îmi ia el locul și așa cumva prin rotație ne odihnim și noi pe rând, a declarat Gina Pistol.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton