Cum este Dragoș Bucur ca tată. Prezentatorul de la „Visuri la Cheie” are trei copii: „Bănuiesc că nu există părinți perfecți” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Dragoș Bucur are o familie minunată. El și soția lui, Dana Nălbaru, au împreună trei copii superbi, pe Sofia, Kadri și Roxana, fetița pe care au adoptat-o în 2017. În paginile revistei VIVA! de Septembrie, prezentatorul de la „Visuri la cheie' ne-a dezvăluit cum este el ca tată. De 15 ani, acesta susține că învață alături de cei mici și că nu crede că există părinți perfecți. Iată ce altceva ne-a mai spus actorul!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Aș vrea să „migrăm acum către un alt capitol, familia ta. Soția ta, Dana, a făcut o dezvăluire care, trebuie să recunosc, m-a impresionat. A povestit că fiul vostru a învățat alfabetul în doar două ore, la vârsta de 3 ani, iar la 6 ani citea deja o carte pe zi. Mulți l-au asemănat cu un mic geniu. Ce înclinații ai observat la Kadri?

Am decis acum ceva timp să păstrez doar pentru mine și familia mea aceste lucruri și încerc să respect această decizie.

dragos-bucur-12-1dragos-bucur-12-1

Citește și: Dragoș Bucur, detalii de culise despre noul sezon „Visuri la cheie':„Trebuie să recunosc că uneori îmi e teamă că…' / EXCLUSIV

Citește și: Dana Nălbaru și Dragoș Bucur au locuit în Irlanda. Ce probleme a avut soția actorului, acolo:„A fost un coșmar' / EXCLUSIV

Citește și: Cristina Bălan e însărcinată și a dezvăluit sexul bebelușului. Primele imagini cu burtica de gravidă:„Vă împărtășesc și vouă bunavestire'

Citește și: Motivul pentru care Regina Elisabeta a II-a va fi înmormântată într-un sicriu din stejar și plumb.E pregătit de 30 de ani

Cum este Dragoș Bucur ca tată

Nu am cum să nu te întreb și despre celelalte două mari iubiri ale tale, pe lângă soția și fiul tău, fiicele tale, Sofia și Roxana. Cum se înțeleg, având în vedere diferența de vârstă? Au avut și ele parte de neînțelegeri?

Așa cum spuneam, consider că aceste detalii ar trebui să rămână private și cititorii cred că sunt mai interesați de informații profesionale decât de cele personale.

Alături de fiica cea mare, Sofia, ai scris un scenariu uluitor, ce a obținut marele premiu la Festivalul de Film de Sarajevo. Ți-ar plăcea ca, în viitor, să o incluzi și pe Roxana în proiectele tale profesionale? Ea ce pasiuni are?

„Delta Neagră este un proiect care încă nu și-a găsit o finalitate, dar eu încă mai sper că în cele din urmă va fi realizat, ținând cont de ingredientele pe care le are: legende românești, Delta Dunării, elemente fantasy și transformarea unei adolescente din copil în matur.

Prezentatorul de la „Visuri la Cheie' are trei copii

Acum, cu trei copii, consideri că familia ta e completă? Sau tu și Dana v-ați gândit să vă mai măriți familia?

O familie este completă în fiecare etapă a sa, cu un copil, doi sau zece. Cred cu tărie, însă, că o familie completă e una cu copii.

Sofia e o adolescentă superbă și foarte talentată. Ți-a moștenit pasiunea pentru cinematografie și a bifat deja reușite importante. Ce sfaturi i-ai dat sau i-ai da, în calitate de actor? Ce ar trebui să experimenteze, de ce ar trebui să se ferească, la ce ar trebui să aibă grijă?

Îți mulțumesc pentru aprecieri, dar revin la ceea ce spuneam mai devreme. Sfaturile, urările, reproșurile sau încurajările prefer să le fac față în față, nu prin intermediul interviurilor sau declarațiilor publice.

„Bănuiesc că nu există părinți perfecți'

Cum ești tu, Dragoș, ca tată? Cum te comporți cu copiii, ce îi înveți? Ai ceva ce să-ți reproșezi?

Bănuiesc că nu există părinți perfecți. Am citit acum ceva timp despre un copil care spunea că tatăl lui are aceeași vârstă cu el, explicând apoi că acesta a devenit tată odată cu nașterea lui. Mi se pare o gândire corectă, eu sunt tată de 15 ani și învăț împreună cu copiii mei. Înainte de a îi avea, habar nu aveam ce înseamnă să fiu părinte, doar îmi închipuiam. Viața sau percepția vieții se schimbă radical în momentul în care devii părinte, asta este ceva ce am experimentat pe pielea mea. (zâmbește)

Ce vă place ție și familiei tale să faceți cel mai mult în timpul liber? Ce activități comune preferate aveți?

Am redescoperit muntele și de un an de zile mergem regulat în drumeții. Încurajez pe toată lumea să lase mall-urile deoparte, să se urce în tren sau mașină și să încerce să iasă în natură, vor avea parte de niște experiențe extraordinare.

CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE SEPTEMBRIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Răzvan Valentin, Arhivă VIVA!, instagram, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton