Irina Rimes a cântat pe stradă, în Belgia: "Nu aveam bani nici să mergem la baie!"

 Oana Pantazi
.

Vineri-seară, la Vocea României, singura femeie-jurat din show, Irina Rimes a fost protagonista unui moment extrem de emoționant. Artista a povestit că, pe vremuri, a cântat pe stradă, în Belgia, alături de soțul ei, deoarece nu aveau bani nici de drum și nici măcar să meargă la toaletă!

Show-ul vocea României a debutat în forță în acest weekend, vocile concurenților fiind la fel de impresionante ca poveștile lor de viață, iar asta a făcut-o pe Irina Rimes să rememoreze o amintire dragă ei și, în egală măsură, dureroasă…

În momentul în care pe scenă a evoluat Luiza Constantin, o artistă de origine rromă, care a povestit că își câștigă existența în Italia cântând pe stradă, Irina Rimes i-a lăsat mască pe jurați dezvăluind un detaliu neștiut din trecutul ei – a cântat pe stradă, alături de soțul ei, Andi: 'Mi-am amintit că eu și soțul meu am plecat în Belgia. Am luat pălăria și am plecat cu 10 euro. Stăteam ca proștii pe scaun și așteptam în Frakfurt. Am ajuns și am cântat pe stradă, cum spui tu. Am prețuit acel moment. Mă identific cu tine', i-a spus jurata de la Vocea României concurentei.

„Am prețuit și încă prețuiesc acel moment”

Artista a povestit că ea și bărbatul iubit au pornit în aventura vieții lor, vorba unei cunoscute piese, ca la 20 de ani, fără griji și fără bani…

„Eu și soțul meu ne-am luat inima în dinți și ne-am dus în Belgia. Am luat pălăria și am adunat 110 de euro, cât costa biletul de autobuz. N-aveam bani de avion, dar fără bani de întoarcere'.

Și atunci, artista a făcut ceea ce știe ea mai bine – a cântat pentru a strânge bani de drum! „Imaginează-ți că nu avem bani nici să mergem la baie. Am ajuns în Frankfurt și stăteam ca proștii pe scaune și ne țineam să ajungem într-o benzinărie, unde e baia gratis”, a povestit Irina. „Am prețuit și încă prețuiesc acel moment”, a încheiat ea, emoționată.

Foto: Facebook, Instagram

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton