Irina Loghin a ajuns la spital, după ce soțul ei a fost depistat cu COVID-19: "Îmi vine să ies pe geam, să plec!". Care este starea de sănătate a artistei de 81 de ani

 Dumba Gabriela
.

Irina Loghin nu trece prin momente tocmai bune! Artista de muzică populară se află la spital, acolo unde așteaptă rezultatele testului pentru COVID-19, după ce soțul ei a fost depistat pozitiv pentru infecția cu noul coronavirus.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ion Cernea, soțul Irinei Loghin a fost depistat cu COVID-19 și pentru a se asigura că este bine, cântăreața a mers și ea la spital pentru a se testa. Momentan, artista care a împlinit 81 de ani în februarie se simte bine, însă suportă cu greu internarea temporară în spital.

Recent, soțul ei, Ion Cernea, a fost pe litoral, cu fiul lor, Ciprian, însă Irina se simte momentan bine, fără simptome.

„Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie.', a declarat Irina Loghin la România TV.

Irina Loghin, soțul ei și copiiiIrina Loghin, soțul ei și copiii

'Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Îmi vine să ies pe geam să plec că nu-mi place să stau închisă, e un parc aşa frumos în curtea spitalului. Felicitari pentru spital. E ordine şi curăţenie eu credeam că e îngăleală, este ordine ordine, parcă nu sunt internaţi oameni pe aici.”, a mai spus Irina Loghin.

Ce previziuni avea Irina Loghin despre COVID-19, în martie

În martie, Irina Loghin le transmitea tuturor să rămână acasă. Mai mult, susține că are o presimțire optimistă în ceea ce privește pandemia de coronavirus. 

'Eu totdeauna am avut așa… nu știu dacă previziuni, ceva îmi spune că se va termina cu bine. Trebuie să fim liniștiți și să ne împăcăm cu ideea că așa este. Am prins multe nenorociri de genul acesta. Am prins seceta, am prins războiul…', a precizat Irina Login în mesajul transmis pe rețelele de socializare. 

În mesajul video, Irina Login le-a transmis și un mesaj românilor, dar a spus și o rugăciune. 

https://www.youtube.com/watch?v=uFd-w49HhWs&feature=emb_logo
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton