Irina Fodor se pregătește intens pentru plecarea în America Express: "Am mers la un curs de..."

 Dumba Gabriela
.

Irina Fodor se pregătește pentru plecarea în America Express, noua ediție a îndrăgitei emisiuni Asia Express. Irina Fodor este emoționată că pleacă pe Drumul Aurului, pe un traseu de 7.000 de kilometri și pentru a face față mai ușor provocărilor din America Express, se pregătește intens din toate punctele de vedere.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

Irina Fodor le-a dezvăluit fanilor cum se pregătește de sezonul cinci Asia Express, care se va numi America Express – Drumul Aurului. Filmările vor începe luna aceasta, vedetele încă nu au fost anunțate și urmează provocări uriașe atât pentru concurenți, cât și pentru prezentatori și celelalte persoane din echipa America Express.

1QrjTx9tE2wyqRoX5I4hzL5SlAy1QrjTx9tE2wyqRoX5I4hzL5SlAy

Ce a făcut Irina Fodor înainte de plecarea în America Express

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon America Express – Drumul Aurului vor începe luna aceasta, așa că vedeta a început deja pregătirile.

Irina Fodor a povestit pe contul de Instagram că are bagajul aproape gata și acum încearcă să lase lucrurile în ordine acasă.

De asemenea, Irina Fodor a dezvăluit că merge la un curs de machiaj pentru a-și perfecționa tehnicile. Știm deja că programul show-ului este unul solicitant nu doar pentru concurenți, ci si pentru întreaga echipă – de la cameramani până la gazdele emisiunii.

Soția lui Răzvan Fodor este pregătită de plecarea în America Latină, care va fi luna aceasta.

„Mă pregătesc intens pentru plecarea în America Express, am început deja să îmi fac bagajul, să mai rezolv din sarcinile casei pe termen lung și am mers și la un curs de automachiaj, ca să mă ajute @intzu_makeup cu mici trucuri.

La fel ca și anul trecut, în proiectul acesta mă machiez singură și trebuie să fiu foarte organizată și să îmi mearga mânuțele repede, pentru că, așa cum știți, cursa începe foooarte devreme. Asta mi-a ieșit, sper să nu uit până plec, că mai am multe de pus în ordine', a scris Irina Fodor pe Instagram.

Citește și: Cum a reacționat familia lui Gabi Bădălău după ce au apărut zvonurile că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată

Citește și: Ce avere are Bianca Drăgușanu. Recent, și-a cumpărat apartament în Dubai, ajutată de soțul Denisei Tănase:„Nu am cumpărat nimic în rate’

Citește și: Marius Țeicu se întoarce pe scenă, la cinci ani de la moartea fiicei lui:’O să-mi revin’

Irina Fodor a dat detalii despre America Express -Drumul Aurului

Irina Fodor este pregătită de plecarea în America Latină, care va fi luna aceasta. Prezentatoarea și echipa de filmare, alături de cele nouă echipe de vedete, vor străbate Mexic, Guatemala și Columbia pe un traseu de peste 7.000 de kilometri.

Dragilor, atât am să vă spun: Mexic, Guatemala, Columbia! Asia Express devine America Express, iar anul acesta o să străbatem peste 7.000 de kilometri, prin trei țări exotice, pline de culoare, care le vor oferi celor 9 echipe de concurenți aventura vieții lor, fără urmă de îndoială!

Am așa niște emoții, de nici nu pot să vă descriu, mai ales că au mai rămas doar câteva zile până la plecare și nici nu știu ce să fac mai întâi. Drumul Aurului ne așteaptă să-i descoperim comorile!', a scris Irina Fodor pe Instagram.

Cum a reacționat Răzvan Fodor când a aflat că soția lui pleacă în America Express

Filmările pentru cel de-al cincilea sezon America Express – Drumul Aurului încep în curând așa că Irina Fodor este pe picior de plecare. Deși nu este prea încântat, soțul ei este extrem de mândru de ea și de proiectele sale.

Răzvan Fodor a postat un clip pe rețelele de socializare în care o întreaba pe fiica lor Diana, în vârstă de 10 ani, dacă se vor descurca în lipsa Irinei și a avut un schimb de replici savuros cu soția lui.

„Bă fetițo, ce facem singuri? Ne descurcăm fără mamica asta care e prea plimbăreață?, se aude spunând Răzvan Fodor.

„Nu știu. Ne descurcăm', îi răspunde micuța.

„Te mai întorci?, a întrebat-o apoi pe soția lui.

„Normal că mă mai întorc. Doamne ferește, Fodorică, ce-ai?!', îi spune Irina râzând.

Normal că mă întorc. Întotdeauna', a mai adăugat prezentatoarea show-ului America Express – Drumul aurului.

America Express, reguli și surprize

America Express, așa cum se va numi sezonul cinci Asia Express, va avea aceleași reguli ca până acum.

O schimbare este apariția Jocker-ului. Concurenții se vor juca pentru acesta în primul episod al fiecărei etape. Câștigarea acestuia va cântări foarte mult în clasamentul final.

Pe Drumul Aurului, Irina Fodor va fi însoțită de Oase și Marius Damian, la fel ca în sezonul trecut.

Printre vedetele care ar participa la noul sezon s-ar putea număra Andreea Bălan și Andreea Antonescu, Cătălin Bordea și Micutzu sau stilistul Ovidiu Buta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton