Liviu Vârciu, replică usturătoare pentru Dorian Popa în direct, la TV: "Te-am băgat în televiziune. Ți-am dat banii mei"

 Raiciu Adriana
.

Liviu Vârciu, replică pentru Dorian Popa în direct, la TV. În urmă cu doar o zi, fiul lui Liviu Vârciu a împlinit vârsta de 2 de ani și a organizat o petrecere pe cinste pentru micuț. Unul dintre invitați a fost Dorian Popa, iar cei doi actori au intrat în direct în cadrul unei emisiuni TV. La un moment dat, iubitul Andei Călin a făcut o remarcă neașteptată. Ce i-a spus prietenului său de față cu toată lumea!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE APRILIE, GRATIS, AICI!

În data de 18 mai, fiul lui Liviu Vârciu a împlinit doi anișori. Fericiții părinți au decis să îi organzieze o petrecere pe cinste micuțului, iar printre invitați a fost și Dorian Popa, un prieten bun de-al prezentatorului de televiziune. După ce au petrecut și s-au simțit bine, cei doi au intrat în direct în cadrul unei emisiuni TV, însă interviul a degenerat.

liviu-varciuliviu-varciu

La un moment dat, Liviu Vârciu a făcut o remarcă neașteptată la adresa lui Dorian Popa, chiar de față cu toată lumea. Iată ce i-a spus prietenului său, mai în glumă, mai în serios!

Citește și: Cum arată casa lui Nea Marin. Liviu Vârciu a filmat interiorul:„Dar ce ești tu, director?

Citește și: Cum l-a ajutat Nea Mărin pe Liviu Vârciu să scape de datorii:„E al treilea copil al meu, am sărit să îl ajut, fără ca el să îmi ceară/ EXCLUSIV

Citește și: Viorica de la Clejani, adevărul despre banii familiei:'Ioniță e pe sărăcie acum'

Citește și: Băiatul lui Dan Capatos se confruntă cu probleme:’Îi facem radiografie, să vedem cât de grav este’

Liviu Vârciu, replică pentru Dorian Popa în direct, la TV

Direct de la petrecere, Dorian Popa și Liviu Vârciu au intrat în direct în emisiunea moderată de Dan Capatos. La un moment dat, prezentatorul l-a întrebat pe Liviu dacă mai încep filmările pentru noua producție. Acesta a răspuns că filmul se va face, dar acum nu are suma de 250.000 de euro, însă este convins de faptul că Dorian Popa îi poate face rost de această sumă.

Ba chiar mai mult, a precizat, mai în glumă, mai în serios, că prietenul său ar avea o 'datorie' la el.

„Dan Capatos: Acum vreo trei luni m-ai sunat să joc în filmul tău, se mai face tată sau ai intrat în pană cu filmările?

Liviu Vârciu: Da! Nu am 250.000, dar sunt lângă omul care poate face banii ăștia într-o lună și o să vobresc cu…că e dator la mine pe viață, deci, e dator la mine cât o trăi el, e constănțean.

Dorian Popa: Nu știu, mă. Dar chiar asa, un sfert de milion. Uite ce față are că aproape îl crezi, ești nebun!

Liviu Vârciu: Eu vorbesc serios! Te-am băgat în televiziune, băi, animalule! Ți-am dat banii mei! Băi, dă-mi 250.000', a fost discuția celor trei, în cadrul emisiunii.

Bineînțeles că dialogul a fost în spirit de glumă, cel mai probabil pentru a-și amuza fanii de acasă. Ulterior, Liviu Vârciu l-a felicitat pe Dorian Popa pentru ambiția de care dovadă.

„Ascultați-mă, fără glumă, fără nimic, singurul care a știu să facă bani, singurul care s-a făcut, nu de râs, și noi avem autoironie și noi ne facem, și noi vorbim. Dorian a fost singurul care a muncit, care s-a zbătut, care nu a gândit niciodată ca… și eu nu vorbesc la mișto că trebuie să îmi dai 250.000, nu. Vă spun sincer, singurul care a muncit, singurul care face niște bani din online. Se trezește în fiecare zi și se filmează. Trebuie să ai nervi, trebuie să știi să îți dorești și asta face Dorin. Te felicit!', a mai spus Liviu Vârciu.

sursă foto- Captură de ecran, Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton