Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci. Cripta miliardarului costă cât un apartament în Capitală

 Ifrim Georgiana
.

Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci. În vârstă de 83 de ani, fostul tenismen se află în topul celor mai bogați oameni din România. De câteva luni, aceasta și-a cumpărat un loc de veci în cimitirul Bellu, după cum a mărturisit chiar bunul său prieten, Ilie Năstase. Investiția făcută de magnat este echivalentă cu valoarea unui apartament cu două camere într-o zonă bună a Capitalei. Iată despre ce sumă este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci. Ion Țiriac este al doilea cel mai bogat român, potrivit unui top Forbes. Averea acumulată de fostul tensimen are o valoare de aproximativ 8. 5 miliarde de lei. Nu demult, magnatul susținea că își împarte averea în mod egal celor 33 de moștenitori, dintre care numai trei legitimi, respectiv Ion Ion Țiriac, Ioana și Karim. De câteva luni bune, Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci în cimitirul Bellu, dezvăluirea fiind făcută de Ilie Năstase. Se pare că acesta a cumpărat 18 cripte pentru întreaga familie.

ion-9ion-9

Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci. După retragerea din tenis, Ion Țiriac a fost ofițer în Ministerul de Interne timp de 20 de ani. Se pare că miliardarul încasează o pensie lunară în valoare de 12.000 de lei de la statul român.

Citește și: Cine este cel mai bogat român în anul 2022. Ion Țiriac este pe locul doi în clasament

Citește și: Ion Țiriac își împarte averea în mod egal celor 33 de copii: 'Mi-au plăcut mult femeile, dar mi-a fost frică de iubire'

Citește și: „Tu mă înșeli? Habar nu ai că eu am fost cu 2-3, maxim 4 '. Anda Călin și Liviu Vârciu, discuție controversată în mașină. De la ce a pornit

Citește și: Ionuț Iftimoaie s-a accidentat grav la Survivor 2023 și are mâna în ghips. Ce decizie a luat: „Sunt un luptător, dar este într-adevăr o problemă'

Ion Țiriac și-a cumpărat loc de veci

Se pare că magnatul a cumpărat o parcelă de pâmânt în cimitirul Bellu, contra sumei de 80.000 de euro, echivalentul unui apartament cu două camere în București. Pe acest loc, pot fi amenajate 12 cripte subterane și 6 cripte supraterane. Acestea vor fi realizate din marmură și granit.

Dacă prețul unui loc de veci în București costă aproximativ 28.000 de euro conform unui studiu efectuat recent, Ion Țiriac a plătit de trei ori mai mult, potrivit playsport.ro.

Ilie Năstase: „M-a întrebat Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci'

În urmă cu un an, Ion Țiriac îi mărturisea lui Ilie Năstase că și-a cumpărat o parcelă de pământ în cimitirul Bellu. La acea vreme, fostul soț al Brigittei Pastramă susținea că are priorități pe termen lung și că nu se gândește la trecerea în neființă.

„Sunt încă foarte puternic, am o super energie, vă spun eu că mai trăiesc mult și bine. Eu mă gândesc în ce vacanțe mai merg, nu mi-am făcut vreodată probleme de testamente, moșteniri. Nici măcar la copiii mei nu m-am gândit din acest punct de vedere pentru că le-am asigurat tot ceea ce au nevoie, nu le lipsește nimic.

Nu am ce să-i las eu lui. Poate el mie. Despre Ion știe toată lumea că e mult mai bogat decât mine. Dar nici nu vreau să mă gândesc la asta. Refuz. Vă asigur că, atât eu, cât Țiriac suntem încă foarte puternici, nu ne ducem noi așa de tineri.

M-a întrebat, cândva, Ion Ţiriac dacă mi-am găsit un loc de veci, dacă mi-am aranjat treburile astea de după, ştiţi dumneavoastră! Şi eu i-am spus că nu am aşa ceva, un loc de veci. Că nu m-a preocupat chestiunea asta. A zist că el şi-a cumpărat o parcelă la Bellu, unde-şi ridică un mausoleum (n.r: râde). Şi Țiriac a adăugat pe loc: 'Te invit la mine!' M-am uitat la el şi i-am spus doar atât: 'Vin, dar cu condiţia să stau eu deasupra. Că toată viaţa ai fost tu deasupra. Acum ar fi momentul să mai facem schimb!', susținea Ilie Năstase în urmă cu un an, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton