Ioana Uretu, fosta iubită a lui Dani Oțil, s-a căsătorit. Cum arată și cu ce se ocupă soțul ei

 Ifrim Georgiana
.

Ioana Uretu, fosta iubită a lui Dani Oțil, s-a căsătorit. Cei doi au format un cuplu pentru numai un an de zile, iar despărțirea a avut loc în 2017. Acum, Ioana Uretu s-a căsătorit cu Costin Craiu, nunta având loc la un restaurant de lux din nordul Capitalei. Iată cum arată și cu se ocupă soțul acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Timp de un an de zile, Ioana Uretu și Dani Oțil au trăit o frumoasă și discretă poveste de dragoste. În 2017, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate, iar ambii și-au refăcut viața alături de alți parteneri. Recent, afacerista a făcut marele pas alături de Costin Craiu, cei doi devenind, oficial, soț și soție. Evenimentul a avut loc într-un restaurant luxos, iar printre invitați s-au aflat mai multe vedete de la noi din țară.

uretu-1uretu-1

Ioana Uretu, fosta lui Dani Oțil, s-a căsătorit. Pe vremea când cei doi formau un cuplu, prezentatorul susținea că va renunța la burlăcie pentru frumoasa brunetă, însă drumurile lor s-au separat la scurt timp.

Citește și: Cum reduce Dani Oțil facturile la gaze și la energie electrică:”M-am săturat”

Citește și: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au luat, în sfârșit, verighete:”Așa frumusețe”

Citește și: Reghe, înainte să apară clipul care dovedește că s-a bătut cu Anamaria Prodan:”Niciodată nu am dat în Ana!”

Citește și: Cum se înțeleg Theo Rose și Anghel Damian, la două luni de când formează un cuplu:„Parcursul nostru a fost curat'

Ioana Uretu, fosta iubită a lui Dani Oțil, s-a căsătorit

Fosta iubită a lui Dani Oțil deține o afacere cu dulciuri, flori şi cărţi. Aceasta s-a căsătorit cu Costin Craiu, de profesie kinetoterapeut. Nunta acestora a avut loc duminică, evenimentul desfășurându-se la un restaurant din nordul Capitalei, potrivit spynews.ro.

Cei doi sunt discreți cu privire la relația lor, dat fiind faptul că pe conturile lor de socializare există foarte puține fotografii împreună. În această vară, aceștia și-au petrecut concediul în Grecia, iar afacerista a postat câteva imagini pe contul său de Instagram.

Ioana Uretu, în vârstă de 32 ani, a ajuns în atenția publică după ce a avut o relație cu Dani Oțil sau Ștefan Lungu.

Dani Oțil și Ioana Uretu au format un cuplu timp de un an

Deși Dani Oțil și Ioana Uretu au fost surprinși de mai multe ori împreună, cei doi nu au vorbit niciodată, în mod public, despre relația lor. Separarea s-a produs în 2017, iar ambii și-au refăcut viața alături de altcineva.

În prezent, prezentatorul este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu și au un băiețel împreună. Cei doi au devenit oficial soț și soție în anul 2021, an în care a venit pe lume și primul copil al cuplului.

Sursa foto: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton