Răzvan Botezatu a cedat la Sunt celebru, scoate-ma de aici!: "Am avut fobii de oameni, nu de animale"

 Dumba Gabriela
.

Răzvan Botezatu a cedat la Sunt celebru, scoate-mă de aici! și a ieșit din competiție. Fostul concurent a vorbit despre adevăratele motive pentru care n-a mai suportat să stea în competiția de la Pro TV, nefiind vorba despre probele grele, așa cum ne-am putea gândi.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Răzvan Botezatu a fost unul dintre cei 12 concurenți din jungla Dominicană din show-ul de la PRO TV. În emisiunea de joi seara, Răzvan nu a mai suportat presiunea din partea colegilor și a cedat, strigând „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, frază care înseamnă eliminarea din competiție.

8f08df86-a255-4aca-95e9-95d584a595548f08df86-a255-4aca-95e9-95d584a59554

De ce a strigat Răzvan Botezatu „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Răzvan Botezatu a explicat de ce a vrut să plece de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, decizia sa neavând legătură cu probleme grele din concurs. Fostul concurent spune că fobia de oameni, nu cea de animale l-a trimis acasă.

Nu credeam că voi face așa ceva. Știam la cum sunt de puternic și prin câte am trecut prin viață că voi rezista până la final. Nu știam punctul meu sensibil. Fobia de oameni. Da… nu am avut fobii de animale, am avut fobii de oameni.

Și nu orice fel de oameni, ci acei oameni care rezonau cu tata.

Tata care mi-a marcat copilăria prin agresivitate verbală și fizică asupra mamei, alcool. Așa era tata și AȘA NU sunt eu în versiunea din prezent„, a declarat Răzvan Botezatu pentru ciao.ro.

Prin participarea la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Răzvan Botezatu și-a dat seama că încă mai are traume din copilărie.

Stând acolo cu anumite persoane care au fost agresive cu mine fie prin vorbă sau gesturi șmecherești' m-au făcut să cedez psihic. Când țipa unul dintre ei la mine sau se răsteau cu agresivitate mi se făcea un BLANK și mă pierdeam în spațiu și timp.

Groaznic. Atunci mi-am dat seama că am traumele din copilărie cărora nu știam cum să le fac față. Și inevitabilul s-a produs, am ridicat mâna„, a mai declarat Răzvan.

Citește și: Scandalul uitat dintre Gabriela Cristea și nașul Mădălin Ionescu. Ce s-a întâmplat între ei, acum 10 ani: „Nu mi-a plăcut cum…’

Citește și: Gabriela Cristea, afirmație surprinzătoare despre Tavi Clonda, după 7 ani de căsnicie: „Nu mai este soțul meu, este doar tatăl copiilor'

Cu ce a deranjat Răzvan Botezatu la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Răzvan Botezatu spune că în afară de Lidia Buble, toți cei de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” îl voiau afară din competiție.

„Nu numai Mitrea, în afară de Lidia cu care mă înțelegeam extraordinar de bine, cam toți mă voiau afară. Am prezentat un pericol, deși la început m-au subestimat. Au văzut că nu merge cu nominalizări sau eliminări, că fac față probelor, au recurs la ce au văzut în mine ca punct sensibil.

Și și-au pus în aplicare planul B, care da, le-a reușit. De la bullying, la diverse faze că eu sunt gay, până la agresivitate verbală. Lucuri care m-au dărâmat. Nu că nu aș fi o fire puternică, ci pentru că traumele din copilărie nu au fost vindecate și m-au pus la pământ”, a mai dezvăluit Răzvan Botezatu în Ciao.

Mi-au băgat așa o frică că începusem să devin paranoia. Mă simțeam în pericol în mintea mea. Devenisem extrem de anxios cu ei acolo„, spune Răzvan.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton