Ioana Tufaru, în lacrimi, la mormântul mamei! S-au făcut 28 de ani de când Anda Călugreanu a murit

 Lupescu Anca
.

Pe 15 august s-au împlinit 28 de ani de când Anda Călugăreanu s-a stins. Ioana Tufaru s-a dus la mormântul mamei ei, aflat în Cimitirul Bellu din Capitală, ca să aprindă lumânări, să pună flori și să împartă pachete. Eaa petrecut mai bine de o oră la locul de veci al artistei, după care s-a apucat să dea de pomană pachete.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

„Pe mama mi-o amintesc, ca cea mai frumoasă, blândă și bună mamă din lume…. Amintire emoționantă… Ohooo, sunt multe, dacă m-aș apuca sa le povestesc nu aș termina până mâine…. Totuși îmi amintesc mereu cu drag de verile petrecute an de an la mare, la spectacolele ei…. Și apoi de trăsnăile pe care eu le făceam și mă certa, dar pe un ton blând….', a spus Tufaru penru ciao.ro.

A făcut pachete „după buget'

„Am făcut pachete și am împărțit eu. Am pus și eu după buget…. 1 pateu de ficat, o chiflă, un triunghi de brânză topită, o nectarină și o doză cu suc', a spus Ioana.

Aș fi vrut sa moștenesc de la mama mea un dram de voce'

descărcare-1-13descărcare-1-13

„Dragostea pentru teatru și tot ce înseamnă el, pentru muzica bună și adevărată, pentru copii și animale și iubirea de oameni! Aș fi vrut sa moștenesc urechea muzicală și un dram de voce', a mai spus Tufaru, întrebată ce a moștenit de la mama ei.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton