Vei rămâne surprins! Ce studii are Jador. A fost exmatriculat din liceu: ”Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată”

 Stamen Diana
.

Jador a lăsat pe toată lumea fără cuvinte când a dezvăluit ce studii are. Fostul concurent de la Puterea Dragostei se mândrește cu diploma de licență.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Artistul provine dintr-o familie modestă din Bacău, însă se pare că pe lângă muzică, școala a fost destul de importantă pentru el. Jador a venit în București, unde a făcut studii universitare în cadrul unei facultăți de prestigiu.

Jador a absolvit ASE-ul în iulie 2017, la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, fiind licenţiat în Ştiinţe Economice – domeniul Economie şi afaceri internaţionale.

„Unul dintre puținii ţigani care sunt licențiați în Economie și, în curând, și masterand!', a spus artistul mândru.

De când a participat la Puterea Dragostei, Jador a devenit cunoscut în toată România, iar piesele sale au ajuns de multe ori pe locul 1 în trending pe YouTube.

Citește și: Jador a semnat contractul cu Antena. La ce emisiuni va fi văzut artistul: 'O să apară un serial cu viața mea'

Provin dintr-o familie modestă din Bacău, am avut o copilărie grea, dar totuşi frumoasă. Sunt masterand în cadrul ASE-ului şi cânt la evenimente!', se prezintă Jador pe site-urile de socializare.

Jador a fost dat afară de la liceu

Jador a recunoscut în timpul emisiunii Puterea Dragostei că nu provine dintr-o familie deloc înstărită. Artistul spune că își dorește să fi apreciat mai mult efortul pe care tatăl lui l-a făcut pentru el în copilărie.

„Nu am apreciat niciodată. Aveam un lac și tata muncea acolo și venea ars pe față de la frig. I se lua pielea de pe față. Lua cinci lei pe zi și nu apreciam. El muncea cinci zile și îmi dădea 35 de lei, ca să mă țină la liceu. Dacă realizam eu atunci… Cea mai rea chestie care mi s-a întâmplat a fost că m-au dat afară din liceu pentru că eram obraznic. M-am mutat la alt liceu și acolo am început să învăț', a povestit Jador.

Artistul susține că părinții lui nu l-au încurajat să susțină examenul de Bacalaureat și mărturisește că a fost un copil problemă.

ce-studii-are-Jadorce-studii-are-Jador

„Ma mai duceam și la școală cu pantalonii rupți, că nu aveam alții. (…) Mama cu tata nu m-au încurajat niciodată. Nu m-au încurajat nici să dau bacul. Probabil nu mai aveau speranțe, că eram un copil depravat. Eram un copil nenorocit, un rău, și probabil și-au pierdut speranța. M-au dat afara din liceu ca m-am bătut cu unul.”, a mărturisit Jador.

Citește și: La scurt timp după împăcarea cu Jador, Ella de la Puterea Dragostei i-a dat o altă lovitură. E vorba despre Iancu Sterp!

FOTO: Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton