Ioana Tufaru a primit din nou casă de la Gigi Becali! Ce l-a determinat pe milionar să facă iarăși acest gest

 Oana Pantazi
.

Ioana Tufaru a beneficiat din nou de altruismul și bunăvoința lui Gigi Becali, care i-a oferit o nouă garsonieră, în care aceasta s-a mutat cu soțul și copilul lor. Iată motivul pentru care cei trei au ales să se mute!

Povestea Ioanei Tufaru, ghinionista fiică a regretaților artiști Anda Călugăreanu și  lui Dan Tufaru, a impresionat, dar a și indignat o țară întreagă acum câțiva ani. Din păcate, viața ei a fost dezbătută aproape la toate televiziunile, dar și în presa tabloidă, Ioana devenind personaj de reality show…

În fiecare seară, erau dezbătute la televizor condițiile insalubre în care trăia Ioana, mizeria din apartamentul ei și datoriile imense la întreținere  împărțind lumea în două tabere, în mediul online. După ce a fost filmată și umilită în casa ei mizerabilă ca un exemplu „așa NU”, Ioana a fost adusă la TV și transformată în vedetă, în cele din urmă ajungând să se lase filmată în ținute sumare sau după ce și-a operat sânii ori și-a micșorat stomacul… În cele din urmă însă, spre norocul ei, Ioana a intrat într-un con de umbră și a început să ducă o viață normală.

„Vecinii erau extrem de gălăgioși”

După ce a rămas fără casă și fără mijloace de subzistență, omul de afaceri Gigi Becali, impresionat de situația ei, a ajutat-o pe Ioana, oferindu-i o garsonieră. Între timp, tânăra și-a găsit sufletul-pereche, pe Ionuț, căruia în anul 2015 i-a dăruit un băiețel, pe Luca. Cei trei au locut împreună în garsoniera dăruită Ioanei de Gigi Becali în Berceni.

Acum, familia lor s-a mutat din nou, iar asta tot datorită generozității omului de afaceri, care le-a dăruit o altă garsonieră, de data aceasta în Militari. Gigi Becali a fost impresionat de rugămințile Ioanei, dar a cedat cu siguranță și de dragul micuțului Luca, la care, spune Ioana, acesta ține foarte mult.

„Ne-am mutat tot în „ograda' domnului Becali, să spun aşa, dar în altă zonă. Am plecat din Berceni, în Preciziei, Militari. E mult mai bine aici dintr-o sumedenie de motive. În primul rând, aveam problema transportului pentru că de la Apărătorii Patriei trebuia să luăm un autobuz care ba venea, ba nu venea. Hai, poate aş fi acceptat şi asta, dacă nu erau vecinii extrem de gălăgioşi. Luca nu se putea odihni cum trebuie, aşa că am mers la Pipera, la biserică, să ne întâlnim cu domnul Becali şi i-am spus păsul nostru. El a luat imediat atitudine pentru că ţine la Luca, şi ne-a mutat în Militari. Garsoniera este puţin mai mare, zona este foarte liniştită, oamenii sunt mult mai civilizaţi, iar grădiniţa celui mic este relativ aproape de casă. Deci, numai avantaje', a povestit Ioana pentru wowbiz.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton