Elena Băsescu, bănuită că și-a făcut implant de gambe! Pentru prima dată, bruneta a reacționat la zvonurile despre operații estetice!

 Oana Popoiag
.
Elena Băsescu operații esteticeElena Băsescu operații estetice

S-a vorbit mult despre operațiile estetice pe care Elena Băsescu și le-ar fi făcut la nivelul feței, dar niciodată nu s-a pus problema unor intervenții la nivelul corpului. Până recent, când, în urma unor imagini publicate de EBA pe o rețea de socializare, au apărit zvonuri despre un posibil….implant de gambe.

Elenei Băsescu i s-au atribuit de-a lungul timpului numeroase operații estetice la nivelul chipului, niciuna dintre ele confirmate de fiica cea mică a lui Traian Băsescu. În mod evident, fața brunetei a suferit numeroase transformări de-a lungul timpului, însă subiectul a fost unul tabu, vedeta refuzând să ofere explicații pe această temă sau să facă dezvăluiri.

Elena Băsescu, întrebată dacă și-a făcut implant de gambe. Iată ce a răspuns aceasta!

Prezentă la botezul unor prieteni alături de partenerul său, Cătălin Tomată, Elena Băsescu a publicat câteva imagini care le-au dat de gândit fanilor. Îmbrăcată într-o rochie scurtă, roz, bruneta a lăsat la vedere picioarele tonifiate și atât de bine conturate, că imediat a fost bănuită de operații estetice. Unul dintre urmăritorii săi de pe Instagram a întrebat-o dacă și-a făcut implant de gambe, răspunsul acesteia venind imediat: 'le-am făcut pe bandă, în sala de fitness'.

E drept că după trei sarcini, corpul Elenei Băsescu și-a modificat structura, EBA ajungând să cântărească la un moment dat circa 90 de kilograme. Prin urmare, mezina fostului președinte a luat măsuri și, deși se ocupă personal de creșterea copiilor săi, a reușit să strecoare în programul încărcat mersul la sală. Rezultatele, iată, se văd', aceasta arătând chiar mai fit decât iubitul său cu 13 ani mai tânăr.

Foto: Instagram

Citește și:

Lidia Buble și Nicole Cherry scapă de celulită prin masaj cu beţe de bambus / De când a slăbit, iubita lui Răzvan Simion își arată trupul în poze îndrăznețe

E oficial! Andra pleacă de la VOCEA ROMÂNIEI şi va fi înlocuită de Horia Brenciu

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton