Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat. Cum a apărut bruneta în casa soțului, după ce l-a acuzat că a bătut-o

 Laciu Andreea
.

Ioana și Ilie Năstase au fost protagoniștii unui scandal care a zguduit lumea bună din showbiz, recent. Bruneta ar fi fost nevoită să apeleze la 112, implorând ajutorul autorităților, după ce soțul ei ar fi bătut-o crunt.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ioana a fost atât de șocată de episodul de violență domestică, încât a plecat imediat la Constanța și a anunțat oficial că ia în calcul și varianta divorțului de Ilie Năstase. Și fiul ei a fost uimit de acest gest făcut de fostul mare tenismen, dar și-a sfătuit mama să facă așa cum consideră ea de cuviință.

Ioana, care abia se întorsese de la munte, a luat masa în oraș cu Ilie, iar la întoarcere și-a dat seama că soțul ei este nervos însă nu și-a imaginat nicio clipă ceea ce urmat.

„Este o prostie ce s-a scris, cum că motivul conflictului ar fi fost Nick Radoi. Nu, eu sunt un om cu coloană vertebrală, care ştie să pună punct între trecut şi prezent. Eu am venit de la munte unde petrecusem onomastica cu prietena mea din copilărie. Am ajuns în Bucureşti, am luat masa în oraş cu Ilie. Am văzut încă de la masă că era nervos, dar nu am dat importanţă”, a spus Ioana pentru Click!

Ioana-si-Ilie-Nastase-7-1Ioana-si-Ilie-Nastase-7-1

Ioana și Ilie Năstase s-au împăcat

Se pare că bruneta a revenit la sentimente mai bune, căci s-a fotografiat chiar în casa lui Ilie Năstase. În imaginea postată de Ioana pe contul ei de Facebook se poate vedea clar în spate raftul cu trofeele din tenis ale fostului mare campion.

Cu siguranță că mulți sunt surprinși de această decizie, dar nu este prima parteneră de viață a lui Ilie Năstase care îi cunoaște și episoadele de acest gen. În trecut, și Brigitte Sfăt ar fi fost victima unor răbufniri ale partenerului de viață. Rămâne de văzut dacă Ilie și Ioana vor da totul uitării.

Citește și: Ilie Năstase susține că s-a împăcat cu Ioana, dar soția lui neagă: „Sunt o femeie foarte calculată’

Citește și: Cum a început relația dintre George Burcea și Viviana Sposub: „Nu a fost nimic sexual. Mi-a fost destul de greu…'

Citește și: Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o. Ce s-a întâmplat înainte de scandal

Citește și: Câți bani câștigă concurenții de la Survivor, pe săptămână. Jador primește cel mai mult

Reacția fiului Ioanei Simion, după ce a aflat că Ilie Năstase a bătut-o

Theodor are 24 de ani și a ținut să îi ofere părerea lui mamei sale.  „Nu vă pot dezvălui totul, dar, normal, Theodor, s-a arătat extrem de surprins de cele întâmplate. Mi-a cerut să chibzuiesc bine la ceea ce voi face, adaugând că nu doreşte să pună o presiune suplimentară pe umerii mei.

Ca mamă, îmi doresc ca eu şi fiul meu să ne putem pune capul liniştiţi pe pernă şi adormi în pace, în casa noastră. Pe de altă parte, să ignor povestea dintre mine şi Ilie, e din nou foarte greu’, a spus Ioana Năstase, pentru playtech.ro.

Ce s-a întâmplat în acea seară, când a fost bătută

Imediat după incident, Ioana Năstase a fugit din casă doar cu ce avea pe ea, iar Poliția a sosit la scurt timp. Cu toate acestea, soția tenismenului nu a vrut să depună plângere împotriva soțului ei, cu atât mai mult cu cât acesta are deja o condamnare cu suspendare, de 9 luni, după ce a condus sub influența băuturilor alcoolice.

„Eu sunt la Constanța, am plecat imediat după scandal, am plecat cu ce aveam pe mine și nu m-am mai uitat înapoi. Vă puteți da seama cât de tare m-am speriat. Ilie nu mi-a dat niciun semn de viață, niciun sms, nimic. Nu, nu și-a cerut scuze.

Desigur că nici eu nu l-am căutat, nu văd de ce aș face asta, nici prin cap nu-mi trece. Nu m-am decis încă dacă voi divorța sau nu, aștept să mă liniștesc, ca să nu iau o decizie sub imperiul emoțiilor puternice. Sunt foarte tristă și afectată de cele întâmplate”, a declarat Ioana pentru Playsport.ro.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton